fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #11 barex52 dedi: Hocam sipariş verdim umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.
barex52 dedi: Hocam sipariş verdim umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.
Ardabaris Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #12 barex52 dedi: Hocam sipariş verdim umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... YT ders içerikleri için tablet bakıyorum nasıl memnun musunuz?
barex52 dedi: Hocam sipariş verdim umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... YT ders içerikleri için tablet bakıyorum nasıl memnun musunuz?
barex52 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #13 Ardabaris dedi: YT ders içerikleri için tablet bakıyorum nasıl memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 1080P ye kadar destekliyor tek kusuru bu ama zaten onu bilerek almıştım. Onun dışında 10 numara bir sorunu yok.
Ardabaris dedi: YT ders içerikleri için tablet bakıyorum nasıl memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... 1080P ye kadar destekliyor tek kusuru bu ama zaten onu bilerek almıştım. Onun dışında 10 numara bir sorunu yok.