Galaxy Tab A9 tam ekran olmuyor

Eurus.

Hectopat
Galaxy Tab A9 YouTube tam ekran olmuyor yani telefondaki gibi tam ekrana basınca otomatik yataya geçmiyor görseldeki gibi kalıyor. Bunu düzeltebilir miyim?

Screenshot_20240224_113015_YouTube.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hee ben bunu kastetmemiştim. Bunu biliyorum :) benim demek istediğim bunu açmadan direk dönmesi mesela s20fe telefonumda bu kilit daima kapalı ama youtube girince videonun ekranina buyutme seçeneğine tıkladigim an otomatik ekran buyur ve yatay konuma gecer tablette yatay konuma otomatik gecmiyor. Direk isteğimi videolu bir şekilde anlatayım ben videodaki gibi olmasını istiyorum :)

benimde a9 var bu tablet neden şarjdan cıkardıktan sonra kendi kendine 100 den 93 lere falan düşüyor arkada uygulamada açık değil ne yiyor bu kadar anlamadım

benimde a9 var bu tablet neden şarjdan cıkardıktan sonra kendi kendine 100 den 93 lere falan düşüyor arkada uygulamada açık değil ne yiyor bu kadar anlamadım
Sizde youtube yada netflixte ekran büyütmeye tıklayınca büyüyüp otomatik olarak yan dönüyor mu ?

Sizde youtube yada netflixte ekran büyütmeye tıklayınca büyüyüp otomatik olarak yan dönüyor mu ?
denedim şimdi netflix film açınca direk dönüyor ama youtube dikeyde kullandıgım için dönmüyor (otomatik döndürme kapalı ikisinde de) ama açınca youtube direk dönüyor yan döndürünce, yalnız sürekli pozisyon değiştirdiğim için otoyu kitliyorum birşey izlerken

MTK işlemciler pil konusunda biraz iyi değil.
ama a7 lite da mediatekti galiba onda bu yoktu anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı