Galaxy Tab S10 Ultra vs Galaxy Tab S9 Ultra

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tablet almak istiyorum ve araştırmalarıma göre bu ikisi arasında kaldım. Ama ikisinin de özellikleri birbirleri ile az çok aynı. MediaTek işlemci konusunda da kararsız kaldım açıkçası. Sizce hangi tablet alınmalı? Not: Kullanım alanım animasyon çizim, film dizi izleme.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi-Fi (12 GB / 512 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 Ultra Wi-Fi (512 GB / 12 GB) Karşılaştırması - Epey buradan bakabilirsiniz kesinlikle aralarında gorunus olmasa bile işlemci olarak bayağı bir gelişme bulunuyor ekran olarak da benzer sayılırlar belli başlı özellikler eklenmiş ama fiyatına değer mi diye düşünürsek bence değer tabii sizin kullanım amacınız oyun degıl çizim gayet yeterli olacaktır zaten oyun oynayacak olsanız bıle de gayet yeterli ve uzun sure oyunlarda sorun cıkarmayacak bir işlemci sonuçta çok üst segment iki işlemcide S9 Ultra alıp işte tablet tutacağı yedek kalem veya mıknatıslı klavye gibisinden aksesuarlar alabilirsiniz.
Şunu da belirteyim S10 Ultra da anti reflection bulunuyor ekrana yansıyan ışığı bayağı azaltıyor denılıyor bu belki çizimde işinize yarayabilir.

Bütçe yetiyorsa S10 Ultra daha iyi fakat M4 Pro'nun 48k olduğu yerde S10 ultraya 45k vermek saçma. S9'dan işlemci disinda gözle görülür farkı yok işlemci de ne kadar fark ederse.

Son düzenleme:
En buyuk farklar senın ıcın antı reflectıon 7 yıl guncelleme garantısı Galaxy AI S Pen IP68 sertifikası 16 milyon renk yani guncelleme dısında fark edebılecek seyler oldugunu dusunuyorum.

Açıkçası çok çok üst düzey iş yapmayacaksan gerek yok ama ben çok zorlarım cihazı, işlemciyi sarhoş ederim gibisinden bir kullanıcıysan S10 Ultra fark edilir şekilde işlemci üstünlüğüne sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı