Bu tableti almayı düşünüyorum, fiyatı 11.000 kalemli. İyi midir? Ders için kullanacağım, ders videoları test çözümleri video izleme vb. şeyler için olacak ya da aynı bu bütçede hangi tableti önerirsiniz? Kalemli olursa sevinirim.
Gayet güzel bir tablet ancak 600TL daha fazlaya Tab S9 FE var ve çok daha iyi.Bu tableti almayı düşünüyorum, fiyatı 11.000 kalemli. İyi midir? Ders için kullanacağım, ders videoları test çözümleri video izleme vb. şeyler için olacak ya da aynı bu bütçede hangi tableti önerirsiniz? Kalemli olursa sevinirim.
Kesinlikle alinmaz RAM yeterli değil.
İşlemci eski. Teknolojisi eski.
Tabiki ama o model 2 çeşit ucuz olanı 6gb ram.Diğer arkadaşın attığını önerir misiniz peki iyi midir?
Tabii ki ama o model 2 çeşit ucuz olanı 6 GB RAM.
Ayrıca 8 GB RAM'li modeli de mevcut.
Samsung 11-12 yıldır Kalemli tablet üretiyor.Hocam bende almayı düşünüyorum da Lenovo Tab Pro nasıldır.
Alınabilir 8gb ram çok fonksiyonlu kalem s-pen ile baya güzel.Peki bu model iyi midir
![]()
Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 256 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 256 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 256 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 13.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung 11-12 yıldır kalemli tablet üretiyor.
7 yıldır sorunsuz çalışan eski Tab3 Lite var evde.
Lenovo genelde işlemcisi zayıf ürünleri var.
MTK g serisi...
Alınabilir 8 GB RAM çok fonksiyonlu kalem S Pen ile bayağı güzel.
Arkadaşın bahsettiği Lenovo'da Dimensity 8300 var hocam. Segmentine göre baya baya iyi işlemci. Yazılımı hariç iyi tablet.Samsung 11-12 yıldır Kalemli tablet üretiyor.
7 yıldır sorunsuz çalışan eski tab3 lite var evde.
Lenovo genelde işlemcisi zayıf ürünleri var.
Mtk G serisi...
Alınabilir 8gb ram çok fonksiyonlu kalem s-pen ile baya güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.