Galaxy Tab S8+ teşhir olarak alınır mı?

MKozmos

Hectopat
Yer
Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda
Daha fazla  
Samsung Tab S8+ model tableti teşhir kategorisinden almayı planlıyorum ancak hayatımda teşhir hiçbir ürün almadım yani bu konu hakkında bilgisizim.

Teşhir ürünlerin nasıl problemler çıkarabileceğini veya nasıl problemlere sahip olduğunu bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Ben bir kere monitör aldım sorun yaşamadım. Fiyat farkı ne ona göre değer veya değmez diyeyim.

Ne kadar teşhir süresinde kaldığına göre değişebilir. Fiziksel olarak ufak tefek çizikleri olabilir, batarya konusunda birtakım sıkıntıları olabilir eğer düzgün bir şarj döngüsü yoksa. Ben teşhir iPad Air M2 aldım uygun fiyata. Döngüsü 27 de idi. Ekran açılmıyordu gri tonlarında kalıyordu aldığım yere geri verdim garanti sürecinde şu an. Ya cihazı onarırlar, ya para iadesi verirler, aynı bir tablet ile değişim de olabilir ellerinde yoksa bir tık üstünü de verebilirler daha önce yaşadım. Ama arkadaşında dediği gibi fiyat farkına göre

Ben bir kere monitör aldım sorun yaşamadım. Fiyat farkı ne ona göre değer veya değmez diyeyim.
Galiba sıfırı 26 bin civarında, benim alacağım ürün ise 15 bin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…