Galaxy Tab S9 hala alınır mı?

isoZz

Kilopat
Tab S9 almayı düşünürken, üstüne 5000 TL daha vererek S10 Plus alacağımı fark ettim ancak S10 Plus'un işlemcisinin MediaTek olması beni S9'a itiyor. Ancak S9 kullanıcıları güncellemelerle S9'daki bazı özelliklerin yok olduğunu veya AI özelliklerinin gelmediğini bunun Tab S10 serisine geçişe zorlamak için yapıldığını yazmışlar. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

S9 hala güzel bir tablet ama markaların satış politikaları gereği bu dedikleriniz olacaktır S9 hala alınır ama bütçe S10 için yeterliyse S10 alabilirsiniz güzeldir.

Tab S10+ net daha iyidir. Bataryada, RAM'de depolama alanında baya önde. En önemlisi 7 yıl güncelleme alacak.

İfadeler: kxy
Tab S10+ net daha iyidir. Bataryada, RAM'de depolama alanında bayağı önde. En önemlisi 7 yıl güncelleme alacak.

S9 yaklaşık 9-10 saat ekran süresi verebiliyor acaba S10 Plus da o kadar verebilir mi? Kullanan varsa batarya performansını merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…