Galaxy Tab S9 vs Galaxy Tab S10+

omer0820021

Picopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S10+ arasında kaldım. Ancak çok benzer özellikleri var. Tabletlerin arasında 8 bin TL civarı fiyat farkı bulunmakta.
Tab S9 8 GB RAM 128 GB hafızası bulunmakta, Tab S10+ 12 GB RAM 256 GB hafızası var.
Ders çalışmak, not tutmak, bir şeyler izlemek gibi amaçlarda kullanacağım.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun oynamayacaksanız ve belirttiğiniz senaryoda kullanacaksanız, Galaxy Tab S9 yeterli.

S10+ kullanıyorum. İkisi arasındaki boyut farkına göre tercih yapın bence. S9'da hala güzel bir tablet, tek eskisi 8 Gb Ram uzun vadede 12 Gb kadar yeterli olmayacaktır.

2 hafta önce bende S9 aldım gayet memnun kaldım PUBG de 120 FPS rahat açıyor hava sıcaklıklarından dolayı sabit 120 veremiyor özellikle 43 dereceyi geçtiği zaman ki bu da çok normal durum 90 FPS de sabit bir şekilde oynayabiliyorum.

Galaxy Tab S9'u almışsınız, iyi de yapmışsınız. Snapdragon işlemciler, MediaTek işlemcilere göre uzun süreli kullanımlarda daha stabil performans verir.

Cevabınız için teşekkür ederim. S9 almış bulunmaktayım. Genel olarak beni tatmin etti.
Merhabalar. Genel olarak tatmin ettiğini söylemişsiniz tabletin. Merak ettim de acaba tatmin etmediği meseleler var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…