Galaxy Tab S9 vs Galaxy Tab S10+

Merhaba, benim için önemli olan boyut ve ekran kalitesiydi ve bu konularda tatmin etti. Lakin sağ altta bulunan navigasyon çubukları ara sıra donmakta ve çalışmamakta. Sorunun uygulama kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü belli başlı uygulamalarda oluyor.

Hmm. Böyle şeyler duydukça Android'den soğur gibi oluyorum. Ne gibi uygulamalarda olduğunu da söyleyebilir misiniz?

Hmm. Böyle şeyler duydukça Android'den soğur gibi oluyorum. Ne gibi uygulamalarda olduğunu da söyleyebilir misiniz?

Kick ve Temu uygulamalarında yaşadım sadece. Diğer uygulamalarda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Peki teşekkürler. Umarım tabletiniz sizi uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde gayet memnun eder. Rahatsız edici sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Peki teşekkürler. Umarım tabletiniz sizi uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde gayet memnun eder. Rahatsız edici sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Rica ederim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…