Galaxy Tab tablette internete bağlanılamıyor

• Konuyu başlatan troxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.871

troxel

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an elimde tablet var ve Play Store'da hesap açamıyordum sonradan Google'dan bir yerlere girmeye çalıştım ve internet bağlantısı olduğu halde olmadığını fark ettim, bu yüzden giriş yapamadığımı fark ettim Gmail hesabına. Sonra tarih ve saati güncelledim ama sorun hala çözülmedi. Çözümü olan yazabilir mi? Saatlerdir uğraşıyorum çıldırmak üzereyim.

Merhaba arkadaşlar, şu an elimde tablet var ve Play Store'da hesap açamıyordum sonradan Google'dan bir yerlere girmeye çalıştım ve internet bağlantısı olduğu halde olmadığını fark ettim, bu yüzden giriş yapamadığımı fark ettim Gmail hesabına. Sonra tarih ve saati güncelledim ama sorun hala çözülmedi. Çözümü olan yazabilir mi? Saatlerdir uğraşıyorum çıldırmak üzereyim.
Tab a8 x200 mü

Bencede var çevremdeki birçok arkadaşımda da var bu tablet F/P ama çok sıkıntı bu Wi-Fi olayı ben her defasında Wi-Fi kapat aç yapıyorum ve uzak mesafede diğer cihazlara göre kötü performans sağlıyor sanırım şu an kullandığımız Android sürümünden bir önceki sürümde böyle olmuyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı