emirhan31ke
Hectopat
Daha fazla
Dostlar selamlar 15k bütçe civarında kalemli hem ders hem iş için kullanılabilecek bir tablet arıyorum ancak 2 seçenek arasında kaldım. Birisi Galaxy Tab S10 FE birisi Lenovo Tab Pro bu iki seçenek arasındayım ancak seçimde etken olan 2 kısım var: Performans olarak Lenovo Tab tabii ki daha önde ancak hem bir Samsung ekosisteme sahibim hem de Lenovo Tab Android 14 destekliyor olarak görünüyor açıkçası One UI ara yüzüne oldukça alışkınım. Eksoistem tercihimde bu yüzden ancak Galaxy Tab hem ekran hem kalem hem de iç donanım olarak beni ikilemde bırakıyor ayrıca ekosistem konusunda şöylede bir artımız var. Lenovo taraflı Lenovo IdeaPad Slim3 kullanıyorum iş bilgisayarı olarak ancak Lenovo ekosistemide ne kadar işlevsel olur ya da olur mu bilmiyorum. Sizce tercihimi hangisinden yana yapmalıyım ya da farklı bir model önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Karşılaştırmanız için epey linkini bırakıyorum.
www.epey.com
Karşılaştırmanız için epey linkini bırakıyorum.
Lenovo Idea Tab Pro TB373FU (128 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (8 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Lenovo Idea Tab Pro TB373FU (128 GB) - Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi (8 GB / 128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması
Son düzenleyen: Moderatör: