Galaxy Watch 4 alınır mı?

Tamamdır, servisi aradım ilk alındığı zaman olabilir dedi. Geçmez ise 1 hafta sonunda servisle iletişime geçeceğim teşekkürler

EKG ve Tansiyon özelliği geldi. Ancak Samsung olmayan telefonlarda aşağıdaki özellikler kullanılamayacak:
EKG
Kan basıncı izleme
Samsung Mesajları
Kamera kontrolleri
Rahatsız etmeyin modu senkronizasyonu
Uyku zamanı modu
Bluetooth aracılığıyla bir telefona bağlı değilken arama yapın/alın
Özelleştirilebilir AR Emoji saat yüzleri

EKG, kan basıncı izleme ve kamera kontrolleri hiç mi çalışmıyor? Yani mesela EKG ölçümü yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece telefona aktarım mı yok? Ve 28 Temmuz'dan bu zamana neler değişti?

EKG, kan basıncı izleme ve kamera kontrolleri hiç mi çalışmıyor? Yani mesela EKG ölçümü yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece telefona aktarım mı yok? Ve 28 Temmuz'dan bu zamana neler değişti?
EKG ve tansiyon Samsung dışı telefonlarda maalesef kullanılamıyor. APK uygulama ile kullanılabilir. Kamera kontrolleri ise bazı Samsung telefonlarda bile kullanılamıyor. M ve A serisi telefonlarda kullanılamadığı için deneyemedim. Sadece Note ve S serisi amiral gemilerinde kamera kontrol özelliği var. 28 Temmuz'dan bu zamana kadar yeni saat arayüzleri geldi.

Ben şu an Honor 7C kullanıyorum. Yakın zamanda Note 11 alacağım büyük ihtimalle. Babam Honor 10 Lite, annem ise M31s kullanıyor. M31s de kamera kontrolleri yok mu? Ha bu arada kamera kontrolü ne işe yarıyor ki?

Ben şu an Honor 7C kullanıyorum. Yakın zamanda Note 11 alacağım büyük ihtimalle. Babam Honor 10 Lite, annem ise M31s kullanıyor. M31s de kamera kontrolleri yok mu? Ha bu arada kamera kontrolü ne işe yarıyor ki?
Yok. Kamera kontrollerini arkadaşımın telefon ve saatinden denedim, kamera görüntüsünü saate yansıtıyor siz telefonu bir yere sabitleyip veya hareket ettirirken o görüntüyü saatte görüp fotoğraf veya video kaydı aldırabiliyorsunuz.

Bende Apple Watch 7 var. Önceden de Galaxy Watch 4 vardı. Watch 4 de iyi gibi diyebilirim.

Konuyu tekrar açıyorum ama, 2 gün önce Galaxy Watch 4 aldım. Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazımla sorunsuz şekilde bağlamıştım. Dün hava durumunda konum almıyor diye saatimi sıfırladım. Tekrar bağlanmak için ne yaptıysam bağlanmadı. Wearable - Galaxy Watch 4 plugin ve Samsung accesorssy uygulamaları yüklü bütün izinler açık ona rağmen wearable uygulaması buluyor fakat kurulum ve eşleşme gerçekleşmiyor. Samsung cihazda denedim sorunsuz bağlandı. Saatte bir problem yok çok şükür. Bu durumla karşılaşıp sorunu çözen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…