Galaxy Watch 4 Classic ile hangi Apple Watch takas edilir?

DalenS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, IPhone'a geçtiğim için saatimi değiştirmek istiyorum. Galaxy Watch 4 Classic'im var hangi Apple Watch ile takas edebilirim?

2.nesil Se ile ya da 7.nesil ile değiştirebilirsin fakat üzerine 2-3k ödemen gerekebilir.

Zamanınız varsa,acele etmiyorsanız;ikisini de deneyebilirsiniz,takas olmazsa satarsınız.

Merhaba, IPhone'a geçtiğim için saatimi değiştirmek istiyorum. Galaxy Watch 4 Classic'im var hangi Apple Watch ile takas edebilirim?
Üzerine para eklemeyecekseniz en iyi SE 1. nesil ile takas edebilirsiniz. Para ekleyebilecekseniz 3000TL gibi bir para ekleyip S7 ile takas etmeyi deneyebilirsiniz. S7 varken 2. nesil SE alınmaz.

Üzerine para eklemeyecekseniz en iyi SE 1. nesil ile takas edebilirsiniz. Para ekleyebilecekseniz 3000TL gibi bir para ekleyip S7 ile takas etmeyi deneyebilirsiniz. S7 varken 2. nesil SE alınmaz.

Hocam çok para eklemeyi düşünmüyorum daha orta olan bir modeli yok mudur ben bayağı cahilim bu konuda.

Saati sattıktan sonra 1-1,5k ekleyebilirim.

Bütçeme uygun bir Apple Watch önerebilir misiniz?
Ortalama 5K desek Series 5 derim, uygun yollu Series 4/5/6 ve SE1 bakılabilir. Elinizdeki saatin ederi 3K civarları hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…