BLuXsee Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Merhaba, Samsung Galaxy Watch 4 classic saatimi alalı 3 ay oldu. 1 hafta önce açık ekranda kullanmaya başladım ve ghost screen başladı. Resimleri aşağıda paylaşıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Merhaba, Samsung Galaxy Watch 4 classic saatimi alalı 3 ay oldu. 1 hafta önce açık ekranda kullanmaya başladım ve ghost screen başladı. Resimleri aşağıda paylaşıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Eylül 2023 #21 anldrumzz dedi: Hocam durumlar ne yanık oluştu mu? Genişletmek için tıkla... Oluşmadı halen kullanıyorum memnunum. AOD'yi hiç açmadım şu ana kadar. Artı 0 Eksi
anldrumzz dedi: Hocam durumlar ne yanık oluştu mu? Genişletmek için tıkla... Oluşmadı halen kullanıyorum memnunum. AOD'yi hiç açmadım şu ana kadar.
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #22 4X3S D3NIED dedi: Oluşmadı halen kullanıyorum memnunum. AOD'yi hiç açmadım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır AOD ile kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED dedi: Oluşmadı halen kullanıyorum memnunum. AOD'yi hiç açmadım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır AOD ile kullanıyorum herhangi bir sorun yok.