balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.410 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 2. el olarak Galaxy Watch 4 44mm aldım. Ekranın üstünde hafif bir çıkıntı şeklinde koruyucu var gibi duruyor. Ama bu çıkıntı saatin kendi ekranı olmasından ve koruyucuyu sökeceğim diye ekranı sökmekten korkuyorum. Nasıl anlarım bunu? Son düzenleme: 13 Nisan 2025
2. el olarak Galaxy Watch 4 44mm aldım. Ekranın üstünde hafif bir çıkıntı şeklinde koruyucu var gibi duruyor. Ama bu çıkıntı saatin kendi ekranı olmasından ve koruyucuyu sökeceğim diye ekranı sökmekten korkuyorum. Nasıl anlarım bunu?
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 13 Nisan 2025 #2 Görsel paylaşabilir misiniz?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.410 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 MaveNN dedi: Görsel paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Görsel olarak çok detaylı çekim yapamıyorum telefonumdan dolayı. Normal telefonların ekran koruyucuları gibi düşünebiliriz çok ufak bi çıkıntı var.
MaveNN dedi: Görsel paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Görsel olarak çok detaylı çekim yapamıyorum telefonumdan dolayı. Normal telefonların ekran koruyucuları gibi düşünebiliriz çok ufak bi çıkıntı var.