Galaxy Watch 5 alınır mı?

Ben de Amazon'dan aldım ve bir sıkıntı yaşamadım.

Tamamdır sağ olun hocam peki neden bu kadar fiyat farkı var biliyor musunuz?

Hocam dünyada tüm ürünlerde böyle. Markanın kendisi çok daha pahalıya satar. Bu her şey ve her marka için geçerli.

Hocam dünyada tüm ürünlerde böyle. Markanın kendisi çok daha pahalıya satar. Bu her şey ve her marka için geçerli.
Peki satıcı nasıl kar ediyor bundan sahibi olan marka 4700 den satıyor fakat 1000 tl altına düşürüp zarara girmiyor mu hocam

Watch 4 classic al çok çok daha memnun kalırsın.

Bu saatin en önemli özelliği mekanik dönen bezele sahip olması, ancak watch 5 serisinde bezeli kaldırdılar. Tekrar söylüyorum Watch 4 classic al, daha ucuz daha iyi.

Watch 5 al diyen arkadaşlar başka samsung saat kullanmadı sanırsam, çok güzel saat ancak 4 classic daha iyi. Ama saygı duyarım sonuçta zevk meselesi.

Son düzenleme:
Hocam normalde geçen sene sırf o dönen mekaniği için watch 4 classic alcaktım ama batarya iyileştirmesi gelceğini söylediler bi üst modelini alırım dediydim şarj çok sıkıntı yapıyor aralarında çok fark yok ama 1.5 gün götürür herhalde watch 5

Rahat götürür. Zorlarsan 3 günü bile çıkarır.
İsterseniz paranızı dolara yatırın. 6 ay sonra Watch 6 alın. Onda bezel de olacak.

Dostum bezelsiz bir model alma tekrar söylüyorum bu saatin en büyük özelliğini yüzde 14 pil farkından dolayı feda etmiş olacaksın. Ve bezel olmadığı zaman ekran kasa çok hasar alıyor emin olabilirsin.
Yurt dışı incelemelerine bak istersen.

Eğer uyurken takmayacaksan her türlü samsung saat 1 günü rahat çıkartıyor zaten.

Yok yeni olsun diyorsanız arkadaşın dediği gibi 6 yı bekleyin. Ancak kaç paraya çıkar allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…