Galaxy Watch 5 alınır mı?

Rahat götürür. Zorlarsan 3 günü bile çıkarır.
İsterseniz paranızı dolara yatırın. 6 ay sonra Watch 6 alın. Onda bezel de olacak.
Bataryasını yükseltseydiler beklicektim ama 425 mah olacakmış aralarında 15 mah fark var bezel için beklenmez bence hocam.Sizde watch 5 vardı kaç gün götürüyor.

Bataryasını yükseltseydiler beklicektim ama 425 mah olacakmış aralarında 15 mah fark var bezel için beklenmez bence hocam.Sizde watch 5 vardı kaç gün götürüyor.
Şahsen bezelsiz galaxy watch almak yerine Gt2 alırdım, çok daha premium bir saat ve pil derdi yok.

Bataryasını yükseltseydiler beklicektim ama 425 mAh olacakmış aralarında 15 mAh fark var bezel için beklenmez bence hocam. Sizde Watch 5 vardı kaç gün götürüyor.

Ben her şeyi en Full ayarlarda kullanıyorum, ona rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor.
15 mAh fark olduğuna bakmayın. Çok daha optimize olacak.

Kesinlikle alınır, SAMSUNG marka telefon kullananlar için daha iyi bir alternatif yok. SAMSUNG telefonlarda saatinizi tam kapasite kullanabiliyorsunuz. Örnek olarak: Yaklaşık 1 ay önce saate SAMSUNG telefonlara özel olarak WhatsApp desteği geldi.

Şarjı eğer oyun oynamaz, sosyal medyaya falan girmezseniz yaklaşık 2 gün rahat götürüyor. Şarj açısından öyle çok bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum; şahsen ben, arada bir saatten oyun oynamama rağmen herhangi bir şarj sorunu yaşamıyorum.

Ek olarak, saatin 44mm olan modelini öneririm. Zaten aralarında öyle aman aman bir fark yok, almışken iyisini alın.
Şarj konusunda benim için gayet yeterli. 44mm olanı iyi. Ama 40mm olanların batarya daha küçük olduğu için daha sıkıntılı, onu pek tavsiye etmem.
Batarya küçük, ama ekran boyutu bakımından pil ömrü aynı hocam. Aralarında bir fark yok.

Samsung'un kendi sitesinde daha pahalı satmasının sebebi dolar kurunu 23 TL olarak güncellemesinden kaynaklı. Elinizi çabuk tutun.
Bugün alacağım zaten hocam MediaMarkttan inşallah pişman etmez saat beni

Saati alıp kurdum fakat WhatsApp bulamıyorum play storede nerden yükleyebilirim.

@berat3636 hocam siz biliyor musunuz

Son düzenleme:
Bugün alacağım zaten hocam MediaMarkttan inşallah pişman etmez saat beni

Saati alıp kurdum fakat WhatsApp bulamıyorum play storede nerden yükleyebilirim.

@berat3636 hocam siz biliyor musunuz
WhatsApp yükleyemezsin. WhatsApp dan gelen mesajlara yanıt verebilirsin ama WhatsApp uygulaması yok. Sms uygulaması var.

WhatsApp yükleyemezsin. WhatsApp'dan gelen mesajlara yanıt verebilirsin ama WhatsApp uygulaması yok. SMS uygulaması var.

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Play Store'a geldi ama beta olarak geldi.
Ben geçen ay sıfırladım ve APK olarak indirdim APKPure'dan.
Önce APK olarak indiriyorsunuz.
Saatte geliştirici seçeneklerini açıyorsunuz.
Wi-Fi ağına bağlanıyorsunuz.
Telefonu da aynı Wi-Fi ağına bağlıyorsunuz.
Easy fire tool uygulamasını indiriyorsunuz.
Geliştirici seçeneklerinden Wireless debugging ayarını açıyorsunuz.
Oradan IP adresini bir yere not ediyor veya aklınızda tutuyorsunuz.
İndirdiğiniz EFT adlı uygulamayı açıp, ayarlar bölümüne girip oradan IP adresi girilen kısma IP adresini giriyorsunuz ve ardından uygulamanın ana ekranına gelip en sağ üstte ki bağlantı simgesine tıklıyorsunuz ve saate bağlanmış oluyorsunuz.
Sonra Custom APK file kısmından WhatsApp'ı seçip indiriyorsunuz.
Bu kadar basit.
Bunları yaptıktan sonra bana yazın ben size telefonu nasıl bağlayacağınızı yazayım.

Hocam sağolun WhatsAppı hallettim de benim saatimde ne Spotify var ne Google Asistan gibi uygulamalar gözükmüyor eksik bir kurulum mu yaptım acaba çoğu uygulama yok güncellemem gereken uygulamalar mi var @berat3636
Birde WhatsApp Aero ile saati eşleştiremiyor muyum Aero kullanıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…