Galaxy Watch 5 vs Galaxy Watch 4 Classic

frkn.arda

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Samsung telefon kullanıyorum ve ekosistem tamamlamak adına Samsung cihaz satın almak istiyorum bu sebeple Watch 5 ve Watch 4 classic arasında kaldım. İkisini de mağazada test ettim Classic'in döndürme olayı hoşuma gitti ve daha yakışıklı ama Watch 5 daha güncel ve daha çok sensörü var hangisini almalıyım fiyat farkına değer mi?
Bu saatlere alternatif Samsung dışında modelleri de yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung telefon kullanıyorum ve ekosistem tamamlamak adına Samsung cihaz satın almak istiyorum bu sebeple Watch 5 ve Watch 4 classic arasında kaldım. İkisini de mağazada test ettim Classic'in döndürme olayı hoşuma gitti ve daha yakışıklı ama Watch 5 daha güncel ve daha çok sensörü var hangisini almalıyım fiyat farkına değer mi?
Watch 4 ve watch 5 aynı işlemciyi kullanıyorlar. Arada donanım olarak fark yok. Gereksiz bir kaç egzersiz ve pil iyileştirmeleri için watch 5 çıktı. Tavsiyem watch 4 classic al yanınada çelik kordon al on numara.

Sarj konusunda nasıldır acaba.
Kaç gün götürür.

Full şarj ne kadar götürür videolarda çabuk bitiyor falan diyorlar.

Watch 4 iyidir.

Ekranı çizilmesin bir süre daha yazılımsal olarak desteklensin derseniz Watch 5 ama bezel istiyorsanız Watch 4 classic almalısınız ama Watch 5'te zaten dijital bezel var, ben olsam Watch 5 alırdım ama karar sizin.

Sipariş vermiştim Watch 4 classic dün geldi şu an için deneyim olarak çok güzel Gboard indirdim rahatça mesaj falan yazabiliyorum ses güzel geliyor ve güzelde iletiyor sormak Watch 4 classic hakkında sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim CarrefourSA üzerinden satın aldım salı akşam 22.00 sipariş verdim cuma öğlen 13 gibi UPS Kargo ile geldi Adana'ya.

Sipariş vermiştim Watch 4 classic dün geldi şu an için deneyim olarak çok güzel Gboard indirdim rahatça mesaj falan yazabiliyorum ses güzel geliyor ve güzelde iletiyor sormak Watch 4 classic hakkında sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim CarrefourSA üzerinden satın aldım salı akşam 22.00 sipariş verdim cuma öğlen 13 gibi UPS Kargo ile geldi Adana'ya.
Hayırlı olsun ağırlığı nasıl? ağırlık hissettiriyor mu?

Hayırlı olsun ağırlığı nasıl? Ağırlık hissettiriyor mu?

Yok çok belirgin bir şey hissedilmiyor cildiniz alerjik ise ( benim öyle ) orijinal kordonu değiştirmeyin veya alacağınız zaman orijinal kordon alın çakma kordonlar da alerjik bir madde oluyor elinizi ( bileğinizi ) kızartıyor.
( Bütün saat ve kordonlar için geçerli bu saat ile ilgili değil )

Hayırlı olsun ağırlığı nasıl? Ağırlık hissettiriyor mu?

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı