Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Ağustos 2023 #21 kholat dedi: Cihazı bugün satın aldım. Kurulum yaparken su gibi gitti şarjı dediğinizle benzer şekilde. Acaba sizin cihazınız daha sonra normalleşti mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam.
kholat dedi: Cihazı bugün satın aldım. Kurulum yaparken su gibi gitti şarjı dediğinizle benzer şekilde. Acaba sizin cihazınız daha sonra normalleşti mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 8 Ağustos 2023 #22 kholat dedi: Cihazı bugün satın aldım. Kurulum yaparken su gibi gitti şarjı dediğinizle benzer şekilde. Acaba sizin cihazınız daha sonra normalleşti mi? Genişletmek için tıkla... Evet normalleşti 2.5 gün dayanıyor.
kholat dedi: Cihazı bugün satın aldım. Kurulum yaparken su gibi gitti şarjı dediğinizle benzer şekilde. Acaba sizin cihazınız daha sonra normalleşti mi? Genişletmek için tıkla... Evet normalleşti 2.5 gün dayanıyor.
kholat Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #23 Slmbneymen dedi: Evet normalleşti 2.5 gün dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki ekran koruyucu kullanıyor musunuz?
Slmbneymen dedi: Evet normalleşti 2.5 gün dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki ekran koruyucu kullanıyor musunuz?
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Ağustos 2023 #24 kholat dedi: Teşekkür ederim. Peki ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Watch 5 mi?
kholat dedi: Teşekkür ederim. Peki ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Watch 5 mi?
kholat Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #25 Forum Clerk dedi: Watch 5 mi? Genişletmek için tıkla... Watch 4 için hocam.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 10 Ağustos 2023 #26 kholat dedi: Teşekkür ederim. Peki ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok bence gerek yok.
kholat dedi: Teşekkür ederim. Peki ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yok bence gerek yok.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Ağustos 2023 #27 kholat dedi: Watch 4 için hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bence gerek yok.
kholat Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #28 Forum Clerk dedi: Hocam bence gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben de gerek duymadım açıkçası.
Forum Clerk dedi: Hocam bence gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben de gerek duymadım açıkçası.