Galaxy Watch 6 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 1 aydır karar veremedim. Şu an 5700 TL fiyatı var. Çok şık gözüküyor ancak gerekliliği konusunda çok kararsız kaldım. Bana bir yol yordam gösterin yahu.

Arkadaşlar selam. 1 aydır karar veremedim. Şu an 5700 TL fiyatı var. Çok şık gözüküyor ancak gerekliliği konusunda çok kararsız kaldım. Bana bir yol yordam gösterin yahu.
Bende var. Bence o kadar gerekli bişey değil. Heveslik geçiyor sonradan.

Siz ne düşünceyle aldınız ki şu an kutusunda duruyor?

Hocam bende aynı şekil bir saatim olsun, akıllı olsun falan dedim sonra pek bir özelliği olmadığını düşündüm ve o gün bu gündür duruyor.

daha yeni apple watch aldım ama klasik saatim olduğu için spor bir saat istediğim için aldım, işlevsel olarak sadece arama ve konuşmak için nadiren kullanıyorum onun dışında hiç kullanmıyorum açıkçası. Spor giyinen bir insan değilsen böyle bir saat almanı tavsiye etmem, hem özelliklerini düzenli spor yapmıyorsan kullanmıyorsun ve de klasik saatlere göre görünüşü daha vasat. Ama spor giyinen biriysen ve de saat takmak ve almak istiyorsan almanı tavsiye ederim. Görünüş olarak sorarsan gayet ideal boyutlarda ve de hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…