Galaxy Watch 6 Classic vs Watch 7

Makaleler
40
Daha fazla  
Selamlar,

Yakında babamın doğum günü var, ona da yeni bir saat almayı düşünüyorum.

Samsung telefon kullanıyor ve yaklasık 3-4 yıldır Watch 4 Classic kullanıyor. Saatteki döner çerçeveyi de kullanıyor bu sebepten dolayı arada kaldım.

Saati aktif olarak kullanıyor ve konuşmalarını da saatten yapıyor. Artık Watch 4'ün şarjının yetmediğini de sürekli dile getiriyor.

O sebeplerden ötürü Watch 6 Classic 47mm mi almalıyım yoksa Watch 7 44mm mi?

Kullanıcısı ben olmayacağım ama daha güncel oluşu, daha iyi sensörler vs. ve AI özelliklerini barındırdığı için Watch 7 aklımı çeliyor.

Her iki saatte bütçemi zorlamıyor.

Son düzenleme:
Watch 8 classic bütçenizi zorlamazsa tavsiye ederim ama eğer zorlar ise Watch 6 Classic kullandım Watch 8E kadar bayağı memnundum.

Bir Watch 7 kullanıcısı olarak classic 6 veya 8 tavsiye ederim. Classicler normal saatlere daha çok benzediği için babanızın daha çok beğeneceğini düşünüyorum.

Watch 8 Classic bütçenizi zorlamazsa tavsiye ederim ama eğer zorlar ise Watch 6 Classic kullandım Watch 8'e kadar bayağı memnundum.

Watch 8 Classic maalesef bütçemi aşıyor, 7 ve 8 arasında bu kadar yüksek bir uçurum olmasa ilk tercihim olacaktı.

Bir Watch 7 kullanıcısı olarak classic 6 veya 8 tavsiye ederim. Classicler normal saatlere daha çok benzediği için babanızın daha çok beğeneceğini düşünüyorum.

Watch 6 Classic'e yoğunlaşacağım gibi görünüyor, genç birisi olsaydı 7 düşünülürdü ama Classic olan daha mantıklı gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…