Galaxy Watch 6 iyi midir?

Daha fazla  
Herkese selamlar dün kendime Samsung'un 44mmlik Watch 6 sından satın aldım. Birkaç forum gezdimde saat gelecekte bana herhangi bir sorun çıkarır mı? Şarjı az gidiyor diyorlar. Watch 6 classic modeli daha iyi diyorlar. Ben bu saati 5000TL'ye satın aldım. Kullananlar yorumlarını paylaşırsa çok mutlu olurum.

Yani genel olarak iyi saat, çok bir arıza çıkaracağını sanmıyorum suya dayanıklılığı az biraz onun dışında iyi saat 2. el olarak satacaksanız vs. sorun da çıkarmaz.

Saat oldukça güzel. Unutmayın ki bu bir saat bileklik değil bu yüzden kısmen telefon gibi çalışıyor bu sebepten ötürü sarjı diğer saat/bileklikler göre az gitmesi normal. Ama öyle ahım şahım da az değil 1.5 2 gün çıkarıyor.

Evet Wi-Fi açıkken 1.5 gündende az gidiyormuş buna dikkat etmek gerek.

3 aydır Watch 6 Classic 47mm modelini kullanıyorum Watch 6 ile aynı özelliklere sahip classic modelinde klasik görünüm yani tasarımsal farklılık var sadece, saatte herhangi bir yazılım, tasarım, adım, nabız, uyku vb. ve kordon gibi şeylerle kronik sorun (varsa bilemiyorum) bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadım ve karşılacağınızı sanmıyorum. Oldukça stabil ve fiyatını hak eden bir saat günlük işlerimi telefondan bağımsız saatten hallediyorum artık spor, yürüyüş olsun bana bayağı bir faydası oldu şarj konusunda 1 günü çıkardığı kesin, çok saat ile uğraşmadığınız zaman bu süre 3.5-4 güne kadar çıkabiliyor.

Watch 4 classic ve Watch 6 ya sahip biri olarak konuşuyorum. Kesinlikle güzel cihaz. Hele hele Samsung cihazsa telefon cidden çok güzel cihaz. Pil 2 gün kesintisiz çıkarıyor. AOD kapalı kullanmayı tercih ediyorum ancak onun dışındaki hemen her şey açık. Ben bütçe yetiyorsa Watch 7 tavsiye ederim ama içindeki işlemci ve RAM boyutu değiştiğinden ötürü. Ben bayağı iyi indirimle aldigim için Watch 6 almıştım ana tercihim Watch 7 olacaktı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…