Galaxy Watch 6 mı Huawei Watch GT4 mü?

hzahmetofficial

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. İki saati de oldukça araştırdım özelliklerini biliyorum. Fakat hâlâ da kararsızım. Huawei Watch GT4'ün görünüşü bayağı hoşuma gidiyor ve uzun bir kullanım süresi olduğu aşikâr. Özellik konusunda Watch 6'nın kat kat gerisinde olduğu söyleniyor. En sonunda onca araştırmanın ardından bu iki saat hakkında gerçekten güzel bir karşılaştırma yapılmadığını anladım.

Alacağım akıllı saatin ikinci bir telefon olmasına gerek yok fakat özelliklerden de geride kalıp dümdüz metal bileklik olmasını istemiyorum. Batarya ve görünüş beni oldukça cezbediyor, tabii kadranlar da bir o kadar ilgimi çeken konular arasında fakat saatleri henüz deneyimlemediğim için kadran çeşitliliği konusunda da fikrim yok. Watch 6'daki gibi akıllı saatten YouTube'a girmek gibi gereksiz özellikleri de önemsemiyorum fakat ileride Watch 6'yı zengin özellikleri için mumla aramak istemiyorum.

Watch 6'yı almamak konusundaki tek düşüncem batarya süresi kısıtlılığı. Peki sizce Watch 6 mı, Huawei GT4 mü? Ricam, iki saat hakkında da ezici yorumlar yapmayın (şöyle eziyor böyle tokatlıyor vb.). Her görüşe açığım özellikle aktif kullanıcıları yorumlarını belirtirse minnettar olurum. İkisi arasında kalanlar için de bir rehber mahiyetinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…