Galaxy Watch 6 vs Huawei GT 4

Akik

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kendi işinin patronu
İyi günler dilerim; akıllı saat almayı düşünüyorum. Huawei GT 4 batarya süresi ve şık tasarımı ile hoşuma giderken kullandığım telefonun Samsung olması ve özellikleri açısından (arkadaşlarımdan iki cihazı kullananlar var ve bariz W6 daha iyi diyorlar) Watch 6 daha cazip geliyor. Kafama takılan şey W6'nın bataryası ve 44 mm olması 190+ boya ve kalın bir bileğe sahip olmamdan kaynaklı kolda küçük durup durmayacağı kafamı karıştırıyor. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bütçem 6000 TL'dir.

GT 4 saat görünümlü bileklik, Watch 6 saat görünümünde telefon desem sanırım yeterince açıklayıcı olur.
O nedenden ötürü şahsen ben Watch 6 tercih ederim ancak sadece Samsung cihazlarda en iyi şekilde çalışıyor haberiniz olsun.
Wear OS Galaxy Watch'lar ile telefonda ne yapabiliyorsanız neredeyse aynısını saattende yapabiliyorsunuz.
Android gibi düşünün.

GT 4 saat görünümlü bileklik, Watch 6 saat görünümünde telefon desem sanırım yeterince açıklayıcı olur.
O nedenden ötürü şahsen ben Watch 6 tercih ederim ancak sadece Samsung cihazlarda en iyi şekilde çalışıyor haberiniz olsun.
Wear OS Galaxy Watch'lar ile telefonda ne yapabiliyorsanız neredeyse aynısını saattende yapabiliyorsunuz.
Android gibi düşünün.
Peki görünüş açısından 44mm ufak durur mu sizce ? Samsung telefon kullandığım için bende almak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı