Selamlar herkese... Saat elime ulaştı bu sabah. 44mm olan modelini aldım ben. Ekran koruyucu olarak Watch 6 44 mm için uyumlu olan marka ve modeller Watch 7 44mm için de uyumlu olur mu? Yoksa Watch 7 için çıkarılacak modelleri mi beklemek gerekir?
Selamlar herkese... Saat elime ulaştı bu sabah. 44mm olan modelini aldım ben. Ekran koruyucu olarak Watch 6 44 mm için uyumlu olan marka ve modeller Watch 7 44mm için de uyumlu olur mu? Yoksa Watch 7 için çıkarılacak modelleri mi beklemek gerekir?
Saat bugün bana teslim edildi bir kaç gün kullanıp ilk izlenimlerimi paylaşacağım
İlk izlenim olarak kısıtlı söyleyebileceklerim şunlar ki; saatte ki her özellik açık şekilde kullandım AOD dahil. 24 saatlik bir şarj performansı verdi. Herhangi bir takılma kasma yok gayet akıcı ve kolay bir arayüz var. Spor için çeşitler bir hayli fazla. Rengi çok güzel gri saat takıntınız yoksa kesinlikle zeytin yeşili rengini önerim.
Vatan Bilgisayar uzerinden almayin. Haki renginin stogu yok ona ragmen satiyorlar. Kesinlikle Samsung'un sitesinden alin. Ben niye Teknosa falan varken Vatan Bilgisyar'dan aldim cozemedim iyi hata yapmisim. Hala ellerine gecmemis agustosta gelecek diyorlar ama agustosun basi mi ortasi mi bilgi yok. Herhalde depolarina gokten saat yagdiracak Samsung o yuzden tarih veremiyorlar. Sinir ediyorlar insani. Hadi ben anlarim on siparis verdigim icin beklemek zorundayim da hala satiyorlar urunu stokta olmamasina ragmen. Iyi bir kampanya olmadikca Vatan Bilgisayar uzerinden asla bir sey almayacagim sanirim bir daha.