Bugün test edeceğim. 24 saat dayanabilir umarım. Watch 7 için kırılmaz cam önerisi olan var mı?
Tam bu kasayla ekranı kaplaması lazım. Ben göremedim hiç satışta.
Yukarı da birisi link atmıştı onun attığı Amazon linkinden almıştım bende ama neden aldığım hakkında bir fikrim yok. Kılıf koruma kullanma gibi bir niyetim yoktu. Anlık gaza geldim sanırım.
Vatan Bilgisayar artik gonderse ben de deneyimlesem keske. Tekrar soyleyeyim alacak varsa asla Vatan Bilgisayar'dan almasin. Bugün saat cikali 22 gun oldu hala elimizde yok diyorlar.
Vatan Bilgisayar artik gonderse ben de deneyimlesem keske. Tekrar soyleyeyim alacak varsa asla Vatan Bilgisayar'dan almasin. Bugün saat cikali 22 gun oldu hala elimizde yok diyorlar.
Ben internetten siparis verdim. Asil kizdigim olay stoklarin ne zaman gelecegini soylememeleri. Haberleri yokmus stoklarin gelecegi zamandan. Samsung ucakla fırlatacak herhalde tepelerine o yuzden tarihi bilmiyorlar.
44mm icin tam kaplayan koruyucu cikmis. 40mm icin bulamadim.
Saat geldi de herhalde sorunlu ya da ben bir seyi yanlis yapiyorum. Dun sarja ilk taktigimda tahmini sarj suresini normal verdi ancak hem cok yavas sarj oldu hem de asagiya goruntusunu atacagim gibi arada sarji kesti. Sarj aliyormus gibi gosteriyor ama almiyor zaten tahmini sure vermemesinden de belli oluyor. 2 saatte %80 sarj oldu dun. Sarja takarken saat isinmisti belki ondandir dedim ama bugun de aynisini yapiyor. Kablosuz sarj istasyonunda denedim onda da sarji kesiyor ve yavas sarj ediyor. Sizce sorun ne? @The Man From E.A.R.T.H.
Watch7 44mm kullanan var mi? Varsa %100 dolum kac dakika suruyor?