Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Neden iptal ettiniz ki, 6 classic 47mm kullanıyorum.

7'nin ahım şahım bir farkı yok. Ortalama 2 gün gidiyor şarjı.

Gayet de memnunum.

7'nin gelmesi eylül-Ekim'i bulabilir.

Büyük boyutlu saatler istemiyorum. Watch 6 classic 43mm ile Watch 7 44mm arasında kararsız kaldım. Sarja takmak problem değil ona üşenmem ama 2 günün altında da şarj performansı can sıkıcı boyutlarda olur. Classic ile deneyiminizi paylaşır mısınız sizin model 47mm olduğu için şarj konusunda benim için ön bilgi olmayabilir ama diğer bilgileri öğrenmek isterim.

Hocam saatten gayet memnunum. A serisi samsung cihazımla gayet güzel sync çalışıyor.

Bezel olması, 47mm olması benim için avantaj. İnce bileklerim var ama 47mm gayet iyi geldi.

İlk aldığımda her şeyi kıstım, manual yaptım. Şarjı 3 günü buluyordu. Sonra baktım ne gereği var, açtım her şeyi. AOD bile açıktı. 2 günü buluyordu. Her an her dakika kalp SPO2 antrenman ölçümü vs.

Galaxy Fit 2 den sonra tabii uzay üssü gibi geldi. Ama Fit2'nin spor ölçümleri de aşağıda kalır değil Watch 6 dan.

Tek beğenmediği yanı bazın bildirimlerin geç gelmesi.

Watch 7 yanında kablosuz şarj cihazı veriyorlar. Bir şey vermeseler bile zaten ilk çıktığında pahalı oluyor. 1 ay sonra 8500 civarlarında satılır bence.

İyi ki beklemişim. Sensör olarak ciddi geliştirme var. Biraz düşsün fiyatı sipariş edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…