Galaxy Watch FE alınır mı?

bapuhan

Decapat
Daha fazla  
Galaxy Watch FE şu anda Trendyol'da 3000 TL. Alınır mı? Eğer alınırsa, telefonum yanımda olmadığında müzik dinlemek için kulaklığı telefonsuz bağlayabiliyor muyum? Bir de içine dosya olarak kendi şarkılarımı atabiliyor muyum?

Galaxy Watch FE şu anda Trendyol'da 3000 TL. Alınır mı? Eğer alınırsa, telefonum yanımda olmadığında müzik dinlemek için kulaklığı telefonsuz bağlayabiliyor muyum? Bir de içine dosya olarak kendi şarkılarımı atabiliyor muyum?

Cihaz direkt olarak Android olduğu için kendi müziklerini atabilirsin kulaklığıda bağlayabilirsin diye düşünüyorum ürünün FE model olduğunu belli etmek için Samsung çok kalın çerçeve tercih etmiş bende alacaktım fakat bataryasından dolayı neredeyse her Allah'ın günü şarja takmak durumunda kalacağım için ben tercih etmedim.

Özellikleri bilmem de şu an xiaomi watch 4 2K.

Peki onun kulaklığa bağlanma işi nasıldır.

Hocam o konuyu bilmiyorum da AMOLED ekran ve alüminyum gövdesi ile bayağı kaliteli bir model diye biliyorum. İyi bir inceleme izlerseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı