Galaxy Watch FE'de Play Store var mı?

Enes Mehmet

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd
Meslek
Garson
Galaxy Watch FE almayı düşünüyorum. Benim için Play Store olması ve APK yüklenmesi önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Play Store mevcut ve APK yükleniyor ama optimizasyon ve ekran küçüklüğü gibi sorunlardan ötürü APK uygulamaları kullanması zor biraz. Ben CoC indirdim ama oyun ekrandan taştığından eğitim kısmını geçemedim. Subway surfers, temple run gibi oyunlarda kasma donma olmadan oynadım. Her APK kurulamıyor bir de, denemeniz lazım.

Play Store mevcut ve APK yükleniyor ama optimizasyon ve ekran küçüklüğü gibi sorunlardan ötürü APK uygulamaları kullanması zor biraz. Ben CoC indirdim ama oyun ekrandan taştığından eğitim kısmını geçemedim. Subway surfers, temple run gibi oyunlarda kasma donma olmadan oynadım. Her APK kurulamıyor bir de, denemeniz lazım.
Hocam whatsapp kurup whatsapp üzerinden mesaj atabiliyormuyu? Bu özellik içinde saatlerde wearos olması mu gerekiyor? Saat bakıyorum ama fe batarya süresinden dolayı almak istemedim.

Hocam WhatsApp kurup WhatsApp üzerinden mesaj atabiliyormuyu? Bu özellik içinde saatlerde Wear OS olması mu gerekiyor? Saat bakıyorum ama FE batarya süresinden dolayı almak istemedim.

Evet atabiliyorsunuz, Wear OS olması gerekiyor Apple'da var mı bilmiyorum ama onda da WhatsApp olabilir. Batarya süresi işletim sisteminden dolayı az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı