Bende Galaxy Watch 4 var. Uzun süredir bekliyordum, geçen gün gelmiş güncellemesi kurulmuş. Bugün kullanmaya başladım. Hangi model var sizde? Gelmiş olması gerekiyor aslında.
Bende Galaxy Watch 4 var. Uzun süredir bekliyordum, geçen gün gelmiş güncellemesi kurulmuş. Bugün kullanmaya başladım. Hangi model var sizde? Gelmiş olması gerekiyor aslında.
Direkt ana ekrandaki uygulama listesinde ikonu ne olarak görünüyor? Bende güncelleme gelmeden önce, hala asistan halindeyken Play Store'un listesinde Gemini adı ile gözüküp uygulama başlatıcı simgesi Google Assistant olarak geliyordu.
Direkt ana ekrandaki uygulama listesinde ikonu ne olarak görünüyor? Bende güncelleme gelmeden önce, hala asistan halindeyken Play Store'un listesinde Gemini adı ile gözüküp uygulama başlatıcı simgesi Google assistant olarak geliyordu.
Demek ki rollout hala devam ediyor. Saatin yazılımını güncel tutun, beklemekten başka çare yok gibi. Ben geçen kış Gemini for Wear OS duyurulduğunda tahmini olarak yazın ortası çıkar deniyordu, sonbaharın ortasında geldi. Tahminimce sizin saatinize de iki aya kalmadan gelir diye düşünüyorum.