Galaxy Win Android 5.0 kaldırır mı?

EFE2345678

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Galaxy Win 8 GB var. Telefonun RAM'i yarım GB. Android 5.0 yüklesem kaldırır mı?

Evet mümkün, Lineage 13 (Android 6 Custom ROM) ROM’unun destekleniyor olması gerekiyor.

Custom ROM kurulacaksa neden kaldırmasın? Cihaza göre yapılıyor zaten Custom ROM'lar. Mesela bunun dengi sayılabilecek S3 Mini var elimde ona Android 6.0.1 Cyanogenmod 13 kurdum sisteme de yetiyor rahatça da çalışıyor. Dikkat et bazı Custom ROM'larda Wi-Fi, Bluetooth vb. şeylerin desteği olmayabilir! Eğer custom ROM kuracaksınız şu rehberden yararlanın:

@EFE2345678
Google’a cihazın model numarasını ve sonuna custom rom yazarak aratın, forum kuralları dolayısıyla link paylaşamıyorum

Rehbere bakınca bilgisayardaki programları nasıl kullancağımız ve dosyayı nasıl telefona yükleyeceğimi anlamadım. Daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

@EFE2345678
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…