hasan2626 Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #1 Bugün vatandan 700 TL'ye Galaxy Win aldım yorumlarınızı beklerim.
@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #2 Ben bu milletteki samsung sevdasını anlamıyorum Telefonu geri verebiliyorsan geri gönder bence. Turkcell T50 çıkartıyo mis gibi alabiliyorsan onu al.
Ben bu milletteki samsung sevdasını anlamıyorum Telefonu geri verebiliyorsan geri gönder bence. Turkcell T50 çıkartıyo mis gibi alabiliyorsan onu al.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2014 #3 Orta halli bir telefon.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Temmuz 2014 #4 Ben de Win kullanıyorum ama T50 varken artık suratına bakılmaması gereken bir cihaz kesinlikle.
S Samet Türkoğlu Ziyaretçi 13 Temmuz 2014 #5 Recep Baltaş dedi: Ben de Win kullanıyorum ama T50 varken artık suratına bakılmaması gereken bir cihaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... sen ne kullanıyon diye sormadıkki
Recep Baltaş dedi: Ben de Win kullanıyorum ama T50 varken artık suratına bakılmaması gereken bir cihaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... sen ne kullanıyon diye sormadıkki
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2014 #6 Recep Baltaş dedi: Ben de Win kullanıyorum ama T50 varken artık suratına bakılmaması gereken bir cihaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Abi aklıma bile gelmezdi senin operatör telefonu önerebileceğin . Bu günleridemi görecektik .
Recep Baltaş dedi: Ben de Win kullanıyorum ama T50 varken artık suratına bakılmaması gereken bir cihaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Abi aklıma bile gelmezdi senin operatör telefonu önerebileceğin . Bu günleridemi görecektik .
S sılva1905 Ziyaretçi 13 Temmuz 2014 #7 FireStorm dedi: Abi aklıma bile gelmezdi senin operatör telefonu önerebileceğin . Bu günleridemi görecektik . Genişletmek için tıkla... görende tanrı mesaj attı sanıcak
FireStorm dedi: Abi aklıma bile gelmezdi senin operatör telefonu önerebileceğin . Bu günleridemi görecektik . Genişletmek için tıkla... görende tanrı mesaj attı sanıcak
Ahmet Altunova Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 263 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #8 @GoldenParsTR dedi: Ben bu milletteki samsung sevdasını anlamıyorum Telefonu geri verebiliyorsan geri gönder bence. Turkcell T50 çıkartıyo mis gibi alabiliyorsan onu al. Genişletmek için tıkla... Niye öyle diyorsun dostum. Samsung win güzel telefon. Turkcell T50 den daha güzel bence.
@GoldenParsTR dedi: Ben bu milletteki samsung sevdasını anlamıyorum Telefonu geri verebiliyorsan geri gönder bence. Turkcell T50 çıkartıyo mis gibi alabiliyorsan onu al. Genişletmek için tıkla... Niye öyle diyorsun dostum. Samsung win güzel telefon. Turkcell T50 den daha güzel bence.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2014 #9 @Ahmet Altunova İlk defa bir operatör sağlam bir telefon yapmış. Artık bizede almak düşer. T50 donanım olarak Win'den yüksek.
@Ahmet Altunova İlk defa bir operatör sağlam bir telefon yapmış. Artık bizede almak düşer. T50 donanım olarak Win'den yüksek.
daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2014 #10 Silinen üye dedi: sen ne kullanıyon diye sormadıkki Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ne güzel kafası var değil mi? Pırıl pırıl.
Silinen üye dedi: sen ne kullanıyon diye sormadıkki Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ne güzel kafası var değil mi? Pırıl pırıl.