P port5264 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar ben CWM ile ROM kurmak için telefona format attım ve telefon bozuldu. Boot ekranında kalıyor. Yardım edin, telefon Galaxy W. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
Arkadaşlar ben CWM ile ROM kurmak için telefona format attım ve telefon bozuldu. Boot ekranında kalıyor. Yardım edin, telefon Galaxy W.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #2 Stock Rom: I8150XXLB4_I8150OJVLB1_TUR.zip - Google Drive Odin: http://android.nogiro.com.br/wp-content/uploads/2012/03/odin_ancora.zip İndirdiğin tüm dosyaları bir klasöre çıkar. Telefon kapalıyken ses kısma, güç tuşu ve home tuşlarına basarak Download moda gir. Girince Warning yazacak sende ses açma tuşuna basarak download moda gir. Resimdeki 1 olarak gösterdiğim butondan "Ancora.ops" dosyasını seç. Resimdeki 2 olarak gösterdiğim yerde "One Package" kutusuna Resimdeki 3 olarak gösterdiğim butondan ROM dosyasını seç. Sonra telefonu USB ile bilgisayar bağla otomatik olarak algılayacaktır. Ardından odin programında Start butonuna basın. İşlem bitene kadar USB'i çıkarma. Telefon yine Samsung logosunda kalırsa Recovery moda gir Wipe Cache Partition seçeneğine tıkla.
Stock Rom: I8150XXLB4_I8150OJVLB1_TUR.zip - Google Drive Odin: http://android.nogiro.com.br/wp-content/uploads/2012/03/odin_ancora.zip İndirdiğin tüm dosyaları bir klasöre çıkar. Telefon kapalıyken ses kısma, güç tuşu ve home tuşlarına basarak Download moda gir. Girince Warning yazacak sende ses açma tuşuna basarak download moda gir. Resimdeki 1 olarak gösterdiğim butondan "Ancora.ops" dosyasını seç. Resimdeki 2 olarak gösterdiğim yerde "One Package" kutusuna Resimdeki 3 olarak gösterdiğim butondan ROM dosyasını seç. Sonra telefonu USB ile bilgisayar bağla otomatik olarak algılayacaktır. Ardından odin programında Start butonuna basın. İşlem bitene kadar USB'i çıkarma. Telefon yine Samsung logosunda kalırsa Recovery moda gir Wipe Cache Partition seçeneğine tıkla.