quadronit Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar bende Samsung Galaxy Y var. YouTube'ta bir ROM videosu gördüm. Adamın yaptığının aynısını yaptım fakat telefon brick oldu. Ne yapmam gerekiyor? Stock ROM atamam, elimde bilgisayar yok. ROM videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2015
Merhaba arkadaşlar bende Samsung Galaxy Y var. YouTube'ta bir ROM videosu gördüm. Adamın yaptığının aynısını yaptım fakat telefon brick oldu. Ne yapmam gerekiyor? Stock ROM atamam, elimde bilgisayar yok. ROM videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2015 #2 ROM'u düzgün flashladığından veya doğru cihaza flashladığından emin misin?
Las Vegas Kürdü Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #3 Kardeşim cihazın rootluysa telefonun brickte kalmaması lazım. Şahsen ben kendim denedim bricksiz atlattım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2015
Kardeşim cihazın rootluysa telefonun brickte kalmaması lazım. Şahsen ben kendim denedim bricksiz atlattım.
quadronit Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #4 Las Vegas Kürdü dedi: Kardeşim cihazın rootluysa telefonun brickte kalmaması lazım. Şahsen ben kendim denedim bricksiz atlattım. Genişletmek için tıkla... Rootluydu ki. SypeR dedi: ROM'u düzgün flashladığından veya doğru cihaza flashladığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Tabii kide. Her söyleneni harfi harfine yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2015
Las Vegas Kürdü dedi: Kardeşim cihazın rootluysa telefonun brickte kalmaması lazım. Şahsen ben kendim denedim bricksiz atlattım. Genişletmek için tıkla... Rootluydu ki. SypeR dedi: ROM'u düzgün flashladığından veya doğru cihaza flashladığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Tabii kide. Her söyleneni harfi harfine yaptım.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #5 Stock ROM atmak için bir internet kafeye gitme şansın var mı?