1 19456 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 838 Makaleler 5 29 Temmuz 2015 #1 Merhabalar. Telefonumu bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor. USB hata ayıklamayı açtım olmadı. Stock Rom'u tekrar yükledim olmadı. Telefonu taktıktan sonra klavyeyi çıkarıp takınca Usb bağlandı diyor. Sizce sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Merhabalar. Telefonumu bilgisayara bağladığımda sadece şarj oluyor. USB hata ayıklamayı açtım olmadı. Stock Rom'u tekrar yükledim olmadı. Telefonu taktıktan sonra klavyeyi çıkarıp takınca Usb bağlandı diyor. Sizce sebebi nedir?
atakan öniz Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #2 Başka bir PC ile başka bir usb kablosunu dene. Eğer olmassa sıkıntı telefonda. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
EnesYuksel Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 334 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2015 #3 Samsung usb driver kur ve samsung telefonları kendi ürettiği usb kablo dışında diğer usb kabloları tanımıyor orjinal kablu bulup tekrar dene.
Samsung usb driver kur ve samsung telefonları kendi ürettiği usb kablo dışında diğer usb kabloları tanımıyor orjinal kablu bulup tekrar dene.
1 19456 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 838 Makaleler 5 3 Ağustos 2015 #4 Kablo orjinal. Farklı bir usb kablosu ile de olmadı. Bazı Pc'ler görüyor bazıları görmüyor. Usb driver kurulu.
Kablo orjinal. Farklı bir usb kablosu ile de olmadı. Bazı Pc'ler görüyor bazıları görmüyor. Usb driver kurulu.
Andron Hectopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #5 Yukarıda uyarı olacak usb bağlandı diye. Ona bas ve arkasından USB belleği bağla kısmına tıkla sorunun hallolacaktır.
Yukarıda uyarı olacak usb bağlandı diye. Ona bas ve arkasından USB belleği bağla kısmına tıkla sorunun hallolacaktır.
Andron Hectopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #7 Unutmuşsundur belki diye dedim.