Galaxy Z Flip 4'ün kronik sorunu var mı?

Şuan durum nedir hocam telefonla ilgili.

Z flip 6 almayı düşünüyorum şu an durumu nedir? 2 yıldır kullanıyorsunuz ben 3-4 sene kullanmak istiyorum o yüzden aynı serinin telefonunun 2 yıllık kullanıcı deneyimi önemli cevaplarsanız çok memnun olurum.

Hocam benim telefonum değil ama annemin telefonu. Arada kullanıyorum öylesine 3-5dakika Ne zaman kullansam telefon ilk günkü seriliğinde, ısınma vs. yok. Pili de gayet iyi durumda şu an annem ilk aldığı günden bugüne ne performans, ne pil yetmemesi ne de kameradan şikayet etti. Çok memnun açıkçası. Sadece aklınızda olsun ekran koruyucu olarak tüm ekranı bütün kaplayan ekran korucu taktırırsanız zamanla katladığınız için kalkabiliyor. O yüzden makine ile kesiyor telefoncular flip ve fold serisi için. Üst tarafa ayrı alt tarafa ayrı koruyucu takıyorlar ve kat izi veya kesik izi belli olmuyor bütün gibi duruyor. Aldıktan sonra bu şekilde ekran koruyucu takmanızı öneririm. Bu arada katlanan cihaza ilginiz pek yoksa o paraya çok güzel Samsung cihazlar var S24 serisinde.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben özellikle katlanabilir cihaz istiyorum çünkü yıllardır iPhone kullanıyorum ve çok sıradan gelmeye başladı hem yazılım olarak hem de herkesin elinde olduğu için Z flip 6 teknik olarak S24 ile aynı 2 ekranlı olması katlanabilir olması da artı avantajları beni tek konuda korkutuyor bazı forumlarda gördüm cihaz katlanırken kat kısmı kırılıyormuş ya da ekranın o kısımları kararıyormuş her teknolojik aletlerde az biraz böyle hatalar oluyor fakat bu üründe biraz fazla gördüm ve duydum dediğim gibi yarı fiyatına S24 var ama beni Z flip heyecanlandırıyor ayrıca her şeyi küçük ekrandan yapmak da bir avantaj sizde hiç katlanma veya menteşe ile ilgili sorunlar oldu mu? 5 yıldır bu ürünler piyasada ama hala tam güvenilebilir mi bilmiyorum o kadar para verdiğim üründe ansızın bir gün ekranı açtığımda kat kısmında siyahlık görürsem açıkçası çok üzülürüm ve inovasyonlu cihazlara eskisi gibi bakmam.

Dediğim gibi bizde sıkıntı yok. Sıkıntı olsa bile bunu garanti karşılar diye düşünüyorum kendi ayıpları neticede. Ayrıca o muhabbetler Z Flip 6 için olduğuna emin misiniz bilmediğimden soruyorum araştırmadım görmedim de daha yeni çıktı. İlk çıkan Flip ve Fold modellerde duymuştum yıllar önce ama Flip, Fold 3 ve sonrası için duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…