Galaxy Z Fold 2 hala alınır mı?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba, iyi Sosyaller. Son zamanlarda katlanan telefonlar çok ilgimi çekiyor. Tabii bütçem yüksek olmadığından dolayı eski modelleri alabilirim anca. Z Fold 2 sizce iyi bir tercih olur mu? Şu anda Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve performans açısından bana gayet yetiyor. Bir de pil ömrü aklıma takıldı. Günü maksimum 1 şarj ile kapatabilir miyim ortalama kullanımda. Ayrıca telefonumu temiz kullanan biriyimdir o yüzden iç ekranın güvenliğini sağlarım diye düşünüyorum. Sizce Z Fold 2 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fold 2 baya eski cihaz. Katlanma ömrüne yaklaşmıştır. Cihazın ekranı elinde sorun çıkarırsa cihaz fiyatı kadar ekrana para vermek zorunda kalırsın yani cihaz elinde kalabilir.

Alınmaz, uzun ömürlü değil. Katlanabilir bakmayın bence.
Fold 2 baya eski cihaz. Katlanma ömrüne yaklaşmıştır. Cihazın ekranı elinde sorun çıkarırsa cihaz fiyatı kadar ekrana para vermek zorunda kalırsın yani cihaz elinde kalabilir.
Açıkçası evet, doğru söylüyorsunuz. 3 veya 4'e ne demeli? Belki de bütçemi daha da arttırma şansım olursa bu modelleri de düşünebilirim. Ayrıca büyük ekranı da çoğunlukla kullanırım diye düşünüyorum. Yapmak istediğim şeylere gayet uyuyor katlanır cihazlar.

Bende katlanır bir cihaz kullanmak istiyorum ama ekranına birşey olursa diye hep çekincedeyim. Çok fazla yaygın değiller, ekranları çok pahalı.

Bütçen dahilinde almışken Fold 4 ü zorla derim.

Karar senin ama elinde kalması riskini göze almalısın.

Gerçi şimdi baktım da... Samsung un ekran fiyatları baya uçuk, zaten alışveriş sınırı var Çin'den de alamazsın. Yani bu iş baya riskli ya, bütçe sorunun varsa hiç bulaşma bence.

Son düzenleme:

Alınır bence.

Hocam açık konuşayim 5 ve 6 serisi dışına katlanır telefonlara Samsung tarafında pek hoş bakmıyorum. Dayanıklılık ve katlanma konusunda çok sıkıntı yaşayan cihazlar, fiyatları ederlerinin üstünde, onarım maliyetleri yüksek, donanımları kısık. Uzun vadeli değil kısacası. Eğer telefon ihtiyacınız varsa bence bütçenizi hesaplayın normal telefon önerelim.

Z Fold 2/3/4'ün mekanizmaları aynı sorunlardan muzdaripler şahsen en azından önermem ancak gerçekten çok denemek istiyorsanız bir şans verebilirsiniz teknoloji şans işi belki hiçbir sorun yaşamayacaksınız bunu bilemeyiz.

Düz telefon modellerini öneririm, bir cihazda ne kadar çok hareketli parça varsa ömrü o kadar kısa olur. Ayrıca, şahsen bana hiç işlevsel gelmiyor.

Fold 5'ten aşağısı alınmaz.

5'ten önceki modellerin hepsinde kronik olarak, tablet ekranın tam orta kısmında patlamalar var. 5'te yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…