Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Temmuz 2014 #1 Geçtiğimiz gün toplamış olduğumuz Haswell Refresh Oyun Bilgisayarından bazı resimler.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #2 SSD' yi arkaya takma sahnesi muhteşemdi.
Serhat Aycin Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 441 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2014 #3 Mavi bellekler bozmuş bence, güzel bi siyah kombinasyonu var kasada fakat mavi bozmuş biraz.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #4 Recep Abi en kısa zamanda oyun testlerini bekliyoruz !
O OceanWave Ziyaretçi 25 Temmuz 2014 #5 @Recep Baltaş Kasadan ve sıvı soğuıtmadan memnun musunuz ? Bu arada kablo yönetimi muhteşem olmuş kasa içi ferah. Elinize sağlık.
@Recep Baltaş Kasadan ve sıvı soğuıtmadan memnun musunuz ? Bu arada kablo yönetimi muhteşem olmuş kasa içi ferah. Elinize sağlık.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Temmuz 2014 #6 Connor dedi: Recep Abi en kısa zamanda oyun testlerini bekliyoruz ! Genişletmek için tıkla... Pazar günü patlamış mısırı hazırla o zaman Silinen üye dedi: @Recep Baltaş Kasadan ve sıvı soğuıtmadan memnun musunuz ? Bu arada kablo yönetimi muhteşem olmuş kasa içi ferah. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma biraz sesli çalışıyor ama sistemi alan arkadaşımız gayet memnun. Kasa kapağını kapatınca ses epey azaldı.
Connor dedi: Recep Abi en kısa zamanda oyun testlerini bekliyoruz ! Genişletmek için tıkla... Pazar günü patlamış mısırı hazırla o zaman Silinen üye dedi: @Recep Baltaş Kasadan ve sıvı soğuıtmadan memnun musunuz ? Bu arada kablo yönetimi muhteşem olmuş kasa içi ferah. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma biraz sesli çalışıyor ama sistemi alan arkadaşımız gayet memnun. Kasa kapağını kapatınca ses epey azaldı.
O OceanWave Ziyaretçi 25 Temmuz 2014 #7 @Recep Baltaş Ben bir tek ssd taktığınız yeri beğenmedim daha doğrusu sakıncalı buluyorum. Ana karta değebilir her hangi bir şeyde. Bence normal yerine taksanız daha iyi olabilirdi. O kauçuk zımbırtılara güven olmaz.
@Recep Baltaş Ben bir tek ssd taktığınız yeri beğenmedim daha doğrusu sakıncalı buluyorum. Ana karta değebilir her hangi bir şeyde. Bence normal yerine taksanız daha iyi olabilirdi. O kauçuk zımbırtılara güven olmaz.
bahadiR^ Kilopat Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 831 Çözümler 6 25 Temmuz 2014 #8 O değil de işlemciye bayıldım. Nedense o işlemciye karşı ayrı bir sevgim var. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2014
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #9 @Recep Baltaş Topladığınız diğer sistemlerinde galerisini yapar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014
@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #10 Alacağımız yok ama insan izliyor işte Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2014