Bildiğiniz üzere oyundan Galeri Kasası kaldırıldı. Sizce yatırım amaçlı alabildiğim kadar almak mantıklı olur mu? 1-2 yıl sonra kasalar eridikçe kasanın değeri yükselir mi? Bir öneriniz, tahmininiz var mıdır bu konu hakkında?
80 centti, 1.50 dolara satılıyordu o zaman, kaldırıldığında 1.95 dolar falan oldu, alım olunca 1.64'e geriledi.
Şimdi almak mantıklı gibi herkes stok yapıyor ben de yatırım yapacağım biraz bekleyip.
80 centti, 1.50 dolara satılıyordu o zaman, kaldırıldığında 1.95 dolar falan oldu, alım olunca 1.64'e geriledi.
Şimdi almak mantıklı gibi herkes stok yapıyor ben de yatırım yapacağım biraz bekleyip.
Pass alıp Fever Case kasmanı öneririm, bunları direkt satabilirsin ya da saklayabilirsin, tanesi 0,8'e geliyor ve şu an 1.40'a alışı var, komisyon ile birlikte 1.21e satabiliyorsun. Biriktirirsen galeriden kat ve kat artar çünkü içinden kelebek çıkıyor. Galeride sadece Kukri var.
*Yanlış bilgi verdim Fever'da kelebek yokmuş Skeleton varmış.
Pass alıp Fever Case kasmanı öneririm, bunları direkt satabilirsin ya da saklayabilirsin, tanesi 0,8'e geliyor ve şu an 1.40'a alışı var, komisyon ile birlikte 1.21e satabiliyorsun. Biriktirirsen galeriden kat ve kat artar çünkü içinden kelebek çıkıyor. Galeride sadece Kukri var.
*Yanlış bilgi verdim Fever'da kelebek yokmuş Skeleton varmış.
Hocam pass olayı nasıl oluyor? Çok bilgim yok fazla CS oynamadığım için. Pass alıp yıldız kasıyoruz belli görevler yapıp sonra o yıldızlarla kasa mı alıyoruz? Kar ettiriyor mu?
Armory pass dediğim 16 dolara alabiliyorsun steam içerisinden. Orda ki çıkartmalar süsler ya da silahlardan açabilirsin ama kar yaptırmaz. Şu an sadece bildiğin gibi galeri kalktı sadece fever kasası kaldı 2 yıldız ile alabiliyorsun. Yıldızı kasmada kolay rekabetçiye gir yendiğin maçlarda 1 yıldızdan fazlasını dolduruyor. 5 tane pass alma hakkın var daha fazla alanları gördümde nasıl yapılıyor bilmiyorum bir maçta 1 yıldız yerine 5 yıldız kazanabiliyorsun toplamda 200 yıldız kasabiliyorsun sonra yenileme geliyor böyle devam ediyor