Galeride aniden farklı resimler çıkıp siliniyor

Doğuhan_61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F

RX 6750XT

16 GB RAM

512 GB M2 SSD
Eski telefonumu kullanması için bir akrabama vermiştim ve yaklaşık 2 ay boyunca kullandı. Telefonu alıp galeriye girdikten sonra 9000 civarı olan fotoğraf sayısı 10000 civarına çıktı ve aynı Instagram keşfetine benzer fotoğraflar bir anda galeriye yüklenip silindi. Virüs olabilir mi veya uygulamaların yedeklemesiyle alakalı bir sorun mu oldu bilmiyorum. Telefondaki Google hesabı onun telefonunda da açık fakat fotoğraf yedekleme kapalı.

Virüs olabilir.

Ayrıca teknik servise götürün bence benim dedemin telefonda bulaşmıştı pili patladı.

Ayrıca teknik servise götürün bence benim dedemin telefonda bulaşmıştı pili patladı.

Virüs olabilir.

Telefon 5 senelik zaten servise götürmeye gerek yok. Pilinin sadece virüsten patlayacak olmasını da hiç sanmam.

Şüphesiz buna bir virüs sebep oluyordur. Başka bir açıklaması olamaz, internetten yüklediğiniz bir program ya da yüklediğiniz bir yazılım neticesinde bulaşmış bir virüsden kaynaklanıyordur. Teknik servise götürmenizi ya da Format atmanızı öneririm.

İçerisindeki kendi fotoğraflarımı güvenli şekilde nasıl başka bir yere aktarabilirim?

Şarj kablosunu bilgisayara takarak göndermeni önermem, virüs bilgisayarına bulaşabilir. başka bir telefona aktarmak istiyorsan fotoğrafları Whatsapp yoluyla göndererek yapabilirsin.

Akrabamın sildiği ekran görüntüleri sanırım telefonun hatası sonucu böyle bir karışıklığa neden oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…