uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Telefon üzerinden galerimdeki bir fotoğrafın URL'sini almam gerek ama alamıyorum olmuyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Telefon üzerinden galerimdeki bir fotoğrafın URL'sini almam gerek ama alamıyorum olmuyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 14 Mayıs 2021 #2 Hocam tam anlayamadım ama hizliresim.com sitesinden halledebilirsiniz.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 14 Mayıs 2021 #3 Galerinizdeki fotoğrafın URL'sini alamazsınız. Hizliresim, Google Drive gibi bir servise yüklemeniz gerekiyor.
Galerinizdeki fotoğrafın URL'sini alamazsınız. Hizliresim, Google Drive gibi bir servise yüklemeniz gerekiyor.
fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 14 Mayıs 2021 #4 uyelbl dedi: Telefon üzerinden galerimdeki bir fotoğrafın URL'sini almam gerek ama alamıyorum olmuyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Photobucket diye bir şey vardı sanırım bakın isterseniz.
uyelbl dedi: Telefon üzerinden galerimdeki bir fotoğrafın URL'sini almam gerek ama alamıyorum olmuyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Photobucket diye bir şey vardı sanırım bakın isterseniz.