bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.647 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #11 kaanbaransel dedi: Bildiğim kadarıyla steam guard sadece telefon üzerinden onaylanabilen birşey. Genişletmek için tıkla... Hocam adam senin bilgisayarında, senin bilgisayarındaki ne varsa artık onunda.
kaanbaransel dedi: Bildiğim kadarıyla steam guard sadece telefon üzerinden onaylanabilen birşey. Genişletmek için tıkla... Hocam adam senin bilgisayarında, senin bilgisayarındaki ne varsa artık onunda.
K kaanbaransel Femtopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #12 İp adresi değişikliği yapmam lazım sanırım nasıl yapabilirim modemi açıp kapatsam değişir mi ekstra ne yapabilirim.
İp adresi değişikliği yapmam lazım sanırım nasıl yapabilirim modemi açıp kapatsam değişir mi ekstra ne yapabilirim.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #13 kaanbaransel dedi: IP adresi değişikliği yapmam lazım sanırım nasıl yapabilirim modemi açıp kapatsam değişir mi ekstra ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben IP'mi hep modem resetleyerek değiştiriyordum büyük ihtimalle değişir.
kaanbaransel dedi: IP adresi değişikliği yapmam lazım sanırım nasıl yapabilirim modemi açıp kapatsam değişir mi ekstra ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben IP'mi hep modem resetleyerek değiştiriyordum büyük ihtimalle değişir.