GamaKay K77 alınır mı?

Bütçe
850
bunu 800 e nerden buldun

Hocam 800TL ise klavyeyi ya 5-6 parçaya bölünmüş olarak teslim alırsınız ya da karşı tarafa bedava 800TL hediye etmiş olursunuz. Tanıdıksa bilemem. Eğer güvenliğiniz biriyse alınır.

bunu 800 e nerden buldun
Hocam 800TL ise klavyeyi ya 5-6 parçaya bölünmüş olarak teslim alırsınız ya da karşı tarafa bedava 800TL hediye etmiş olursunuz. Tanıdıksa bilemem. Eğer güvenliğiniz biriyse alınır.
BG0e7a98 koduyla 818 TL'ye düşüyor bende. 80 TL daha fazla verip SK61 mi alsam kararsız kaldım.

Hocam K77 aydınlatması ile çok kötü duruyor bence. Ben olsam almazdım. SK61 alacaksanız da optik switch olduğunu bilerek alın. Şuan çok fazla optik switch seçeneği yok piyasada.

Stokta sadece blue ve brown switch var. Brown almayı düşünüyorum.
Hocam ses testlerine bakın. Yellow, silver ve Brown çok farklı switchler gerçekten. Pişman olmanızı istemem. Ve eğer ilginizi çekerse frankenswitch mod diye birşey var. Gateron optik switchin alt tarafıyla normal bir switchi mixliyorlar. Yani eğer uğraşırsanız(ki gayet kolay) optik switch seçeneği çok.

Pek uğraşmak istemiyorum açıkçası. K77 yellow switch olmasıyla, SK61'de görünüşüyle yanına çekiyor beni. Çok arada kaldım.
Hissiyat olarak herkes yellow öneriyor, brown ile aralarında çok fark var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…