Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Merhabalar az önce MK61'in siparişini verdim. Ortalama olarak 20 gün sonra gelecek MK61 konularına beni etiketlerseniz sevinirim Bir de klavye geldiğinde yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Merhabalar az önce MK61'in siparişini verdim. Ortalama olarak 20 gün sonra gelecek MK61 konularına beni etiketlerseniz sevinirim Bir de klavye geldiğinde yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 24 Mart 2021 #2 Sürücüsünü kurup kullanabilirsiniz, ekstradan bir şey yapmanıza gerek yok.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Akkuşlu dedi: Sürücüsünü kurup kullanabilirsiniz, ekstradan bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Akkuşlu dedi: Sürücüsünü kurup kullanabilirsiniz, ekstradan bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 24 Mart 2021 #4 Sürücülerini kurmaktan başka yapmanız gereken bir şey yok hocam.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 kratosdeniz dedi: Sürücülerini kurmaktan başka yapmanız gereken bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz forumu bırakmamış mıydınız?
kratosdeniz dedi: Sürücülerini kurmaktan başka yapmanız gereken bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz forumu bırakmamış mıydınız?
Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #6 Yavuz_Çetin dedi: Merhabalar az önce MK61'in siparişini verdim. Ortalama olarak 20 gün sonra gelecek MK61 konularına beni etiketlerseniz sevinirim Bir de klavye geldiğinde yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben 20 gün sanmıyorum onu . Ben 2 haftadır bekliyorum kargoya bile verilmedi . Stokları yokmuş bekliyorlarmış .
Yavuz_Çetin dedi: Merhabalar az önce MK61'in siparişini verdim. Ortalama olarak 20 gün sonra gelecek MK61 konularına beni etiketlerseniz sevinirim Bir de klavye geldiğinde yapmam gerekenleri yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben 20 gün sanmıyorum onu . Ben 2 haftadır bekliyorum kargoya bile verilmedi . Stokları yokmuş bekliyorlarmış .
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 24 Mart 2021 #7 Yavuz_Çetin dedi: Hocam siz forumu bırakmamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Zamanım oldukça giriyorum hocam, canı sıkılıyor insanın
Yavuz_Çetin dedi: Hocam siz forumu bırakmamış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Zamanım oldukça giriyorum hocam, canı sıkılıyor insanın