W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Şubat 2021 #91 Peki teşekkürler. Verdiğim paraya değecek bir klavye sanırım.
E egmnerl Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #92 valla kalitesi güzel dediğim gibi boş çin klavyeleri gibi gelmedi bana. eksileri -yazılım desteği yok -bluetooth yok
valla kalitesi güzel dediğim gibi boş çin klavyeleri gibi gelmedi bana. eksileri -yazılım desteği yok -bluetooth yok
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Şubat 2021 #93 İkisi de benim için bir eksi değil. Gökkuşağı efekti yeter bana.
oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #94 @egmnerl Peki hocam, sipariş geldikten sonra mı ‘Confirm delivery’ dediniz?
E egmnerl Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #95 oguz sasi dedi: @egmnerl Peki hocam, sipariş geldikten sonra mı ‘Confirm delivery’ dediniz? Genişletmek için tıkla... evet hocam
oguz sasi dedi: @egmnerl Peki hocam, sipariş geldikten sonra mı ‘Confirm delivery’ dediniz? Genişletmek için tıkla... evet hocam
oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #96 Tamamdır teşekkürler benim ki neden gelmedi acaba? Hangi şehirdeydiniz hocam? @egmnerl
E egmnerl Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #97 Bu arada Türkiye direkt posta ile satın aldım alırken. Kapıda hiçbirşey sormadılar (vergi vb seyler) aras kargo getirdi. oguz sasi dedi: Tamamdır teşekkürler benim ki neden gelmedi acaba? Hangi şehirdeydiniz hocam? @egmnerl Genişletmek için tıkla... istanbul
Bu arada Türkiye direkt posta ile satın aldım alırken. Kapıda hiçbirşey sormadılar (vergi vb seyler) aras kargo getirdi. oguz sasi dedi: Tamamdır teşekkürler benim ki neden gelmedi acaba? Hangi şehirdeydiniz hocam? @egmnerl Genişletmek için tıkla... istanbul
oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #98 egmnerl dedi: Bu arada Türkiye direkt posta ile satın aldım alırken. Kapıda hiçbirşey sormadılar (vergi vb seyler) aras kargo getirdi. istanbul Genişletmek için tıkla... Yarın gelme ihtimali varsa geldi diyelim, yarın evde olamayacağım. Evde bulamayınca şubeye mi götürürler?
egmnerl dedi: Bu arada Türkiye direkt posta ile satın aldım alırken. Kapıda hiçbirşey sormadılar (vergi vb seyler) aras kargo getirdi. istanbul Genişletmek için tıkla... Yarın gelme ihtimali varsa geldi diyelim, yarın evde olamayacağım. Evde bulamayınca şubeye mi götürürler?
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #99 egmnerl dedi: Bu arada Türkiye direkt posta ile satın aldım alırken. Kapıda hiçbirşey sormadılar (vergi vb seyler) aras kargo getirdi. istanbul Genişletmek için tıkla... Hocam bir foto alabilir miyiz?
egmnerl dedi: Bu arada Türkiye direkt posta ile satın aldım alırken. Kapıda hiçbirşey sormadılar (vergi vb seyler) aras kargo getirdi. istanbul Genişletmek için tıkla... Hocam bir foto alabilir miyiz?
E egmnerl Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #100 CQBRAREİS dedi: Hocam bir foto alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... üstteki Reddragon k530 outemu red switch türkçe (buna çok alışmıştım kullanım olarak) alttaki Gamakay mk61 gateron optical brown swtich Dosya Ekleri 20210212_232452.jpg 185,1 KB · Görüntüleme: 103
CQBRAREİS dedi: Hocam bir foto alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... üstteki Reddragon k530 outemu red switch türkçe (buna çok alışmıştım kullanım olarak) alttaki Gamakay mk61 gateron optical brown swtich