oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Şubat 2021 #121 Deli Azo dedi: Hayır rh ve sonunda TR ile biten takip no olması lazım buradan kontrol edebilmeniz için. Genişletmek için tıkla... Ben 17track'ten bakabiliyorum.
Deli Azo dedi: Hayır rh ve sonunda TR ile biten takip no olması lazım buradan kontrol edebilmeniz için. Genişletmek için tıkla... Ben 17track'ten bakabiliyorum.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #122 oguz sasi dedi: Ben 17Track'ten bakabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oradanda bakabilirsin ne kadar vergi kesildiğini falan ama PTT'den görünüyor sadece.
oguz sasi dedi: Ben 17Track'ten bakabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oradanda bakabilirsin ne kadar vergi kesildiğini falan ama PTT'den görünüyor sadece.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #123 egmnerl dedi: üstteki Reddragon k530 outemu red switch türkçe (buna çok alışmıştım kullanım olarak) alttaki Gamakay mk61 gateron optical brown swtich Genişletmek için tıkla... Hocam uzunluğu kaç cm?
egmnerl dedi: üstteki Reddragon k530 outemu red switch türkçe (buna çok alışmıştım kullanım olarak) alttaki Gamakay mk61 gateron optical brown swtich Genişletmek için tıkla... Hocam uzunluğu kaç cm?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.402 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #124 TÇB dedi: Alınır. Optik switch kullanıyor. Eğer "Türkiye Doğrudan Posta (vergisiz)" şeklinde kargolamayı seçerseniz gümrüğe takılmadan direkt olarak evinize gelir. G203 ile G102 arasında bir fark yok fakat "Lightsync" olan modelini alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu seçeneği seçince vergi gelmiyor mu yani?
TÇB dedi: Alınır. Optik switch kullanıyor. Eğer "Türkiye Doğrudan Posta (vergisiz)" şeklinde kargolamayı seçerseniz gümrüğe takılmadan direkt olarak evinize gelir. G203 ile G102 arasında bir fark yok fakat "Lightsync" olan modelini alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu seçeneği seçince vergi gelmiyor mu yani?
th2077 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #125 VenomSnake dedi: Hocam bu seçeneği seçince vergi gelmiyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Vergiyi önceden ödüyorsunuz ve daha hızlı geliyor.
VenomSnake dedi: Hocam bu seçeneği seçince vergi gelmiyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Vergiyi önceden ödüyorsunuz ve daha hızlı geliyor.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.402 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #126 th2077 dedi: Vergiyi önceden ödüyorsunuz ve daha hızlı geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bu seçenekle hesapladığımızda kupon ile birlikte 304 TL'ye geliyor doğru mu?
th2077 dedi: Vergiyi önceden ödüyorsunuz ve daha hızlı geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman bu seçenekle hesapladığımızda kupon ile birlikte 304 TL'ye geliyor doğru mu?
th2077 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #127 VenomSnake dedi: Hocam o zaman bu seçenekle hesapladığımızda kupon ile birlikte 304 TL'ye geliyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Şu an kaç TL bilmiyorum, dediğiniz gibi kupon ile fiyatı düşebilir bilemicem.
VenomSnake dedi: Hocam o zaman bu seçenekle hesapladığımızda kupon ile birlikte 304 TL'ye geliyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Şu an kaç TL bilmiyorum, dediğiniz gibi kupon ile fiyatı düşebilir bilemicem.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #128 VenomSnake dedi: Hocam o zaman bu seçenekle hesapladığımızda kupon ile birlikte 304 TL'ye geliyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Kuponu paylaşabilir misiniz hocam?
VenomSnake dedi: Hocam o zaman bu seçenekle hesapladığımızda kupon ile birlikte 304 TL'ye geliyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Kuponu paylaşabilir misiniz hocam?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.402 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #129 CQBRAREİS dedi: Kuponu paylaşabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kullanıcı kuponu yazıyor ya.
CQBRAREİS dedi: Kuponu paylaşabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni kullanıcı kuponu yazıyor ya.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #130 VenomSnake dedi: Hocam yeni kullanıcı kuponu yazıyor ya. Genişletmek için tıkla... O 150 kullanılmıyor ki hocam.
VenomSnake dedi: Hocam yeni kullanıcı kuponu yazıyor ya. Genişletmek için tıkla... O 150 kullanılmıyor ki hocam.