GamaKay MK61 garanti

Bütçe
31
Makaleler
2
Turkey Direct mail seçtim ve siparişi verdim sonra hass dedim bu ürün geç gelecek. Kaç günde gelecek ve garantisi ne oldu kime vereceğiz nasıl vereceğiz ne zaman geri alacağız?
Herkes GamaKay al GamaKay al sonra garanti sorunca cevap yok.

Son düzenleme:
Ürünün sayfasında, satın al seçeneğinin altında garantileri yazıyor. Satın alıp da sorun yaşayan görmedim daha.

@CryCasher Garanti ile işinizin olacağını zannetmiyorum. Switch bolzulursa yedek veriyorlar, değiştirisiniz 2 saniye de. Başka sorun çıkarsa destekle hemen iletişime geçin ve iade edin ürünü. Hız konusuna gelirsek arkadaşım K61 aldı, 5 günde geldi, yurtdışından gelen bir ürün için mükemmel bir süre. Mk61 kullanan arkadaşlarım var, aylardır kullanıyorlar hiçbir sıkıntıları yok.

@CryCasher garanti ile işinizin olacağını zannetmiyorum. Switch bolzulursa yedek veriyorlar, değiştirisiniz 2 saniye de. Başka sorun çıkarsa destekle hemen iletişime geçin ve iade edin ürünü. Hız konusuna gelirsek arkadaşım K61 aldı, 5 günde geldi, yurt dışından gelen bir ürün için mükemmel bir süre. MK61 kullanan arkadaşlarım var, aylardır kullanıyorlar hiçbir sıkıntıları yok.

Peki bu fiyata 600 TL'ye aldım bu 600 TL'ye daha iyis var mı bu klavyeden Gateron optic Switch yellow en hızlısı diye biliyorum.

@CryCasher Yellow switch gerçekten iyi. Ses olsun, hız ve basım hissiyatı olsun güzel diyorlar. Cherry MX'ler hissiyat ve ses olarak başarılı değiller pek (Gateron > Kailh > Cherry) , Cherry Black ve Pie modeli hariç (cherry pie bulmak baya zor).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı