I i like keyboards Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Gamakay MK61 beyaz olanda yellow Switch stok yok ama yellow Switch V2 var, internette aratınca bulamadım özellikleri aynı mı?
Gamakay MK61 beyaz olanda yellow Switch stok yok ama yellow Switch V2 var, internette aratınca bulamadım özellikleri aynı mı?
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #2 i like keyboards dedi: Gamakay MK61 beyaz olanda yellow Switch stok yok ama yellow Switch V2 var, internette aratınca bulamadım özellikleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... Sesi daha tiz ve kalın diye biliyorum.
i like keyboards dedi: Gamakay MK61 beyaz olanda yellow Switch stok yok ama yellow Switch V2 var, internette aratınca bulamadım özellikleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... Sesi daha tiz ve kalın diye biliyorum.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #3 Young Doomer dedi: Sesi daha tiz ve kalın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı. Sen dripkero musun?
Young Doomer dedi: Sesi daha tiz ve kalın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı. Sen dripkero musun?
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #4 iloveichigo dedi: Sürprizbozan: konu dışı. Sen dripkero musun? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Sen Urtaresosmusun
iloveichigo dedi: Sürprizbozan: konu dışı. Sen dripkero musun? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Sen Urtaresosmusun
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #5 @Young Doomer Discord bakar mısın?
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #6 iloveichigo dedi: @Young Doomer Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı özür dilerim Ok
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #7 i like keyboards dedi: Gamakay MK61 beyaz olanda yellow Switch stok yok ama yellow Switch V2 var, internette aratınca bulamadım özellikleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... Sesi daha iyi diye biliyorum bu arada hayırlı olsun bende aynısından aldım.
i like keyboards dedi: Gamakay MK61 beyaz olanda yellow Switch stok yok ama yellow Switch V2 var, internette aratınca bulamadım özellikleri aynı mı? Genişletmek için tıkla... Sesi daha iyi diye biliyorum bu arada hayırlı olsun bende aynısından aldım.
I i like keyboards Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #8 Yavuz_Çetin dedi: Sesi daha iyi diye biliyorum bu arada hayırlı olsun bende aynısından aldım. Genişletmek için tıkla... Aynı Switch'i mi aldınız V2 olan?
Yavuz_Çetin dedi: Sesi daha iyi diye biliyorum bu arada hayırlı olsun bende aynısından aldım. Genişletmek için tıkla... Aynı Switch'i mi aldınız V2 olan?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #9 Evet aynısı.
I i like keyboards Femtopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #10 Yavuz_Çetin dedi: Evet aynısı. Genişletmek için tıkla... Gateron Yellow Ink V2 Switch mi geliyor? Yellow Ink V2 Switch 60gr basınç istiyor galiba. Son düzenleme: 27 Mart 2021
Yavuz_Çetin dedi: Evet aynısı. Genişletmek için tıkla... Gateron Yellow Ink V2 Switch mi geliyor? Yellow Ink V2 Switch 60gr basınç istiyor galiba.