Gamakay MK61 ön izlenim

Ben ön siparişte aldığım için herhangi bir kupon veya indirim kullandırtmadı. Benim tavsiyem her zaman Red olur.

IMG_3835.MOV bu da kahverengi Switch'in sesi bende yay sesi yok dediğim gibi veya ben anlayamadım fakat yok yani yay sesi
Benim dediğim ses yay sesi gibi de değil. Ne olduğunu anlamadım. Sadece klavyeye yavaş basınca bu ses oluyor. İçinden çıkan switchte de aynı ses var. Yani kesinlikle ses switchlerden geliyor.

Tüh, olsa çok uyguna gelirdi ancak bu fiyata bile değeceğini düşünüyorum.

Gateron optic Switch ve pbt pudding keycaps için değer diye düşündüm öyle aldım bende.
Benim dediğim ses yay sesi gibi de değil. Ne olduğunu anlamadım.

Sizin klavyenin sesi ile benim klavyenin sesi çok farklı geliyor bana size de öyle geliyor mu veya siz tuşu çıkarıp denediniz sanırım.

Evet. Videoda belli olsun diye Switch'le denedim. Yukarıda dediğim gibi sadece yavaş basınca bu ses oluyor.

Bende ses gelmiyor sanırım klavye Switch'leri hataları olabilir değişim isteyin bence ama yay sesi değil bu tactile olduğu için yanda küçük bir metal daha oluyor oradan ses geliyor sanırım.

Bende ses gelmiyor sanırım klavye Switch'leri hataları olabilir değişim isteyin bence ama yay sesi değil bu tactile olduğu için yanda küçük bir metal daha oluyor oradan ses geliyor sanırım.
İade edip yellow switch olarak almayı planlıyorum. Normal kullanımda rahatsız etmiyor fakat gece oyun oynarken o yay sesi oyundan soğutuyor. Klavyeyi almamın asıl amacı zaten geceleri kullanmak.

İade edip yellow switch olarak almayı planlıyorum. Normal kullanımda rahatsız etmiyor fakat gece oyun oynarken o yay sesi oyundan soğutuyor. Klavyeyi almamın asıl amacı zaten geceleri kullanmak.
Eğer sesini biraz daha azaltmak isterseniz o ring'de almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…