N Nochend Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Klavyenin switchlerini ve keycapslerini değiştirmek istiyorum. AliExpress veya Temu'dan alabileceğim switch ve keycaps önerisi yapabilir misiniz?
Klavyenin switchlerini ve keycapslerini değiştirmek istiyorum. AliExpress veya Temu'dan alabileceğim switch ve keycaps önerisi yapabilir misiniz?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 27 Kasım 2024 #2 Nochend dedi: Klavyenin switchlerini ve keycapslerini değiştirmek istiyorum. AliExpress veya Temu'dan alabileceğim switch ve keycaps önerisi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Switch olarak. Leobog Greywood V4 veya V3 öneririm. Kaç pin destekli PCB bilmediğimden tam öneremedim. V4 5 pin bir switch, V3 ise 3 pin.
Nochend dedi: Klavyenin switchlerini ve keycapslerini değiştirmek istiyorum. AliExpress veya Temu'dan alabileceğim switch ve keycaps önerisi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Switch olarak. Leobog Greywood V4 veya V3 öneririm. Kaç pin destekli PCB bilmediğimden tam öneremedim. V4 5 pin bir switch, V3 ise 3 pin.