GamaKay MK61 vs Rampage Parvus

Lgoyü

Decapat
Daha fazla  
Bu iki klavye arasında kaldım. Aman aman bir farkları var mıdır sizce? GamaKay elbette daha kaliteli ancak 15 gün beklemekte istemiyor insan. İkisinde de Brown Switch tercih edeceğim. Sizce beklememe değer mi? Parvus alırsam pişman olur muyum?

MK61. Rampage rezil bir marka.

Hep yeni bir şey takılıyor aklıma valla.
Takılacak bir şey olmasın çünkü buradaki tek fark dış görünüş. Rampage için demiyorum tabii ki Rampage Huano switch kullanıyor, yani parmaklarımı switch yerine sokup bassam daha iyidir. Skyloong olayında da ikisi aynı dış görünüş olarak MK61 sevmişsin belli ki MK61 al gitsin.

7 senedir Rampage marka klavye kullanan ben.
Eski klavyeleri kaliteliydi evet ben de en az 3 sene kullandım hatta arkadaşıma verdim hala kullanıyor fakat şu ankiler pek de kaliteli değil. Ayrıca, MK61'in yaninda hurda kalıyor maalesef ki

Rampage'in yaptığı olay aslında şöyle; Piyasadan rastgele ürünleri bulup marka basıyorlar ve RGB ile bilmeyen insanların gözünü boyuyorlar.

Rampage'in yaptığı olay aslında şöyle; Piyasadan rastgele ürünleri bulup marka basıyorlar ve RGB ile bilmeyen insanların gözünü boyuyorlar.
Kesinlikle. Eskiden en azından bir dayanıklılığı ve sağlamlığı vardı ama şu an için hayır. Yapmak için yapılıyor hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…